Ziare.com

Ce avere are Ciprian Teleman, avizat pozitiv ca ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii

de Claudia Spridon
Miercuri, 23 Decembrie 2020, ora 15:22

   

Ce avere are Ciprian Teleman, avizat pozitiv ca ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii
Avizat pozitiv pentru portofoliul de la Cercetare, Inovare si Digitalizare, Ciprian Teleman a avut in 2019 venituri de 17.321 lei, ca director general al Cognis Consulting SRL, conform declaratiei sale de avere.

Teleman a mai castigat alti 270.000 de lei din dividende de la trei firme: Accountess Profile SRL (60.488 lei), Accountess Simple Finance SRL (25.803 lei), respectiv de la Accountess Management Consulting SRL (174.816 lei).

In acelasi document se arata ca sotia sa, Mihaela Virginia Teleman este director general al firmei Accountess Profile SRL de unde a castigat anul trecut 16.482 de lei si alti 18.522 de lei ca expert contabil. Mihaela Teleman a mai castigat 764.000 de lei din dividende de la cele trei firme deja mentionate.

Ce datorii are noul ministru de la CercetareConform declaratiei de avere, viitorul ministru al Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii detine cota parte din doua terenuri intravilane in satul Tamasi (1250 de metri patrati) si Buftea (de metri patrati), conform declaratiei de avere postate la Consiliul Judetean Ilfov. Reprezentantul USR PLUS deinte si o casa de locuit de 534 de metri patrati in localitatea Tamasi, judetul Ilfov precum si doua autotirisme: un Tico (Daewoo) din anul 1999 si un Opel Corsa din anul 2004.

Ciprian Teleman are insa si datorii, respectiv un credit de 394.000 de lei contractat in anul 2008 de la Unicredit Bank, care este scadent in anul 2034.

CITESTE SI:

Masurile asumate de Cabinetul Citu in domeniul Cercetarii: utilizarea in masa a semnaturii electronice in administratia publica
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre Ciprian Teleman cercetare ministru
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2138 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor