CFR anunță lucrări de reparație în perioada următoare. Traficul feroviar va fi afectat

Vineri, 10 Septembrie 2021, ora 13:14
5314 citiri
CFR anunță lucrări de reparație în perioada următoare. Traficul feroviar va fi afectat
FOTO Facebook/ CFR Călători

Compania Naţională de Căi Ferate CFR a anunţat vineri, 10 septembrie, că în perioada următoare va efectua lucrări de reparație pe mai multe magistrale.

Astfel, în perioada 13-17 septembrie 2021, Sucursala Regională CF Bucureşti va desfăşura, între orele 10.20 -12.20, lucrări în regie proprie pentru verificarea şi înlocuirea componentelor uzate de la aparatele de cale şi lucrări de buraj mecanizat, pentru remedierea deficienţelor de nivel, între staţiile Bucureşti Nord - Pajura - Mogoşoaia. Astfel, timp de două ore nu vor circula, spre şi dinspre Aeroport, patru perechi de trenuri ale CFR Călători şi Transferoviar Călători, traficul feroviar pe relaţia Gara de Nord - Aeroport şi retur urmând a se desfăşura conform programului normal de circulaţie, pe această rută, începând cu ora 13.00.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, în perioada 13.09.2021 - 17.09.2021, Sucursala Regională CF Bucureşti va desfăşura, în intervalul orar 10.20 - 12.20, lucrări în regie proprie pentru verificarea şi înlocuirea componentelor uzate de la aparatele de cale şi lucrări de buraj mecanizat, pentru remedierea deficienţelor de nivel, între staţiile Bucureşti Nord - Pajura - Mogoşoaia", informează CFR.

Lucrările executate în regie proprie pe intervalul de staţii Bucureşti Nord - Pajura - Mogoşoaia, parte integrantă a magistralei 700 Bucureşti -Urziceni, reprezintă prima etapă a planului de acţiune al companiei în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, prin creşterea gradului de confort, atât pe magistrală, cât şi pe linia care asigură legătura directă între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

"Menţionăm faptul că, în urma discuţiilor purtate cu operatorii de transport feroviar de călători, în intervalul orar de 2h (10.20 -12.20), necesar desfăşurării lucrărilor de infrastructură, nu vor circula, spre şi dinspre Aeroport, 4 perechi de trenuri (trenurile 10751/10752 şi 17053/17054 - CFR Călători, respectiv trenurile 15023/15022 şi 15025/15024 - Transferoviar Călători), traficul feroviar pe relaţia Gara de Nord - Aeroport (_şi retur_) urmând a se desfăşura conform programului normal de circulaţie, pe această rută, începând cu ora 13.00.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#CFR, #trenuri, #trafic feroviar , #stiri sociale