Ziare.com

Peste 10.000 de persoane vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania. Sub o suta de reactii adverse raportate

de Laurentiu Sirbu
Duminica, 28 Februarie 2021, ora 18:06

   

Peste 10.000 de persoane vaccinate in ultimele 24 de ore in Romania. Sub o suta de reactii adverse raportate
Autoritatile au transmis duminica, 28 februarie, ca in ultimele 24 de ore au fost vaccinate 11.136 de persoane, atat cu vaccinul Pfizer cat si cu AstraZeneca, fiind raportate 85 de reactii adverse.

In ultimele 24 de ore au fost administrate 3.075 de doze Pfizer si 8.061 de doze AstraZeneca.

Din cele peste 3.000 de doze Pfizer administrate au fost raportate doar 11 reactii adverse de tip general iar, in ceea ce priveste persoanele vaccinate cu AstraZeneca, au fost raportate 71 de reactii adverse.

In ceea ce priveste numarul total al persoanelor vaccinate, acesta a ajuns la 915.761.

CITESTE SI:

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1998 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Adica mult sub cat ar trebui

Daca ati calcula cati vor fi vaccinati in acest ritm pana la sfarsitul anului (o parte din cei vaccinati deja nu vor mai avea imunitate) nu ati mai da asemenea "stiri". Dar de la un site de slugi care mint si manipuleaza nu ne putem astepta la altceva. Luati-va solda vanzandu-3wsva constiinta, bai zoaie.

 

Dacă...

Dacă asta-i tot ce poti...

Sinistrul Sănătății să prezinte răspunsuri oficiale

la citeva intrebări tulburătoare legate de vaccinurile anti-Covid (virusul"ucigas").
– Are ANMDMR (Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din Romania n.n.), forul de autorizare și de avizare, capacitatea de evaluare cu adevărat calificată asupra dosarului știintific depus de producător? Ce anvergură are echipa de cercetători și ce linie tehnologică de cercetare a fost implicată in avizarea dosarului?
– Este definită in legislația din Romania sintagma: "autorizația de utilizare de urgență sau condiționată"?
– Este această sintagmă in acord cu Legea Medicamentului, cu prevederile constituționale și cu celelalte legi privind garantarea siguranței cetățenilor și a unor soluții sigure de protejare a sănătății?
– Este avizul de utilizare accesibil cetățeanului roman indemnat să se vaccineze, astfel incit să afle dacă ,"autorizația de utilizare de urgență sau condiționată" reprezintă un aviz deplin sau unul provizoriu?
– Cine din ANMDMR a semnat avizul de utilizare a produsului in Romania?
– Cine iși asumă responsabilitatea față de posibilele efecte secundare majore?
– De ce prospectul de pe site-ul oficial al vaccinării nu conține numărul avizului eliberat de ANMDMR, in baza căruia se autorizează punerea pe piață a produsului, așa cum se notifică in mod uzual in prospecte? – Ce indicii apar in dosarul științific depus de producători cu privire la riscurile de mutații genetice și de boli autoimune, prin introducerea in celulele umane a unor fragmente modificate de ARN străin?
– Ce studii de genotoxicitate și de carcinogenitate sunt in dosarul științific și ce indicii de risc declară producătorul in acest sens?
– Care e cota de risc indicată in dosar asupra reacțiilor autoimune post-vaccinale pe termen lung și pe termen scurt?
– Cum pot fi sancționați cei care au declarat acest vaccin ca fiind sigur, cită vreme este un vaccin experimental, cu numeroase efecte secundare și autoritatea romană declară că "nu se știe pentru cit timp după injecție suntem protejați și nici nivelul de anticorpi necesar pentru a fi protejați"?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor