Ziare.com

Cum arata primul tronson din Promenada Verde in jurul lacurilor din Sectorul 1. "O noua zona cu aer curat, fara masini si fara poluare"

de C.V.
Vineri, 26 Februarie 2021, ora 09:55

   

Cum arata primul tronson din Promenada Verde in jurul lacurilor din Sectorul 1. "O noua zona cu aer curat, fara masini si fara poluare"
Primul tronson din Promenada Verde din jurul lacurilor de pe raza Sectorului 1, unde Administratia Domeniului Public a igienizat, a toaletat arborii, a montat banci si cosuri de gunoi si a amenajat o alee din pietris, va fi inaugurat vineri, 26 februarie.

Pana la inceperea propriu-zisa a lucrarilor la primul tronson al Promenadei Verzi, estimata pentru inceputul anului viitor, autoritatea locala intentioneaza sa redea locuitorilor toate zonele accesibile in prezent, prin amenajarea si punerea in siguranta a acestora de catre ADP, precizeaza Primaria.

Deocamdata nu se vor face investitii majore, care sa fie anulate la inceperea lucrarilor de amenajare propriu-zisa.

Luna viitoare va fi deschis un nou tronson din Promenada Verde in dreptul Aleii Matelotilor.

Spatii pentru sporturi si recreerePrimarul Sectorului 1 si-a propus finalizarea tuturor celor 25 de kilometri, cat are in total proiectul, reprezentand intinderea malurilor a trei lacuri aflate pe teritoriul Sectorului 1. Proiectul prevede amenajarea de alei pentru plimbare si jogging, spatii pentru sporturi de recreere, pontoane, iluminat nocturn, spatiu expozitional etc.

Autoritatea locala aminteste ca, in cadrul proiectului Promenada Verde, Primaria Sectorului 1 si-a propus sa achizitioneze trei terenuri in suprafata de peste 17.000 mp pe malul Lacului Straulesti pentru amenajarea unei baze de agrement si a unor spatii verzi. Este vorba de trei loturi de teren de 1.676 mp, 560 mp, respectiv 14.870 mp pe bd. Bucuresti Noi nr. 245, detinute in prezent de SC Biroul de Turism pentru Tineret SA, care si-a manifestat disponibilitatea de a le vinde administratiei locale a Sectorului 1.Pentru realizarea acestui proiect, Consiliul Local Sector 1 a aprobat, in sedinta de joi, o hotarare prin care se solicita acordul CGMB in vederea imputernicirii CL Sector 1 ca, pentru si in numele Municipiului Bucuresti, sa achizitioneze cele trei loturi de teren de pe bd. Bucurestii Noi nr. 245.

Mai puteti citi:

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre promenada promenada verde sector 1 lacuri
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 5434 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

ziare.com, portavocea lui Ciordilde

Extraordinar, ce a putut să facă Ciordilde, mai rar așa ceva!
P.S. Jurnalism pe paine, hai cu osanalele neamule!

 

 

Site je.gos...

de propaganda pentru Clotilda Gunoi si alte gunoaie galbejito-securiste. Mai jos de atat Zoia.com si copistii zoiosi nu pot cobori. In anii 50 Scanteia era mai putin ticaloasa ca voi, slugilor.

 

 

Pai cum arata ?!

OK , inteleg ca e nevoie sa pompam in imagine lui Clotide, sifonata in ultimul hal. Dar macar mergeti si faceti niste poze inainte sa scoateti articolul. Sau nu aveti la ce ?
"O alee din pietriș " pe "o lungime de aproximativ 1 kilometru".
Cunosc zona de acolo. Era o zona cu copaci pe margine lacului, semianenajata deja, unde oricum nu are cine sa se plimbe, intrucat lega nimic de nimic...

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor