ANAF te invata cum sa iti completezi declaratiile de venit pe 2021

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 10:06
3076 citiri
ANAF te invata cum sa iti completezi declaratiile de venit pe 2021
ANAF demareaza un proiect pilot/ Pixabay

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va derula un proiect pilot prin care ii va invata pe contribuabili sa isi completeze in mod corespunzator declaratiile de plata si cele de venit.

"Agentia Nationala de Administrare Fiscala va intensifica, si in anul 2021, activitatile de indrumare si asistenta in domeniul fiscal, manifestandu-si in acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale ce le revin", arata ANAF.

Informari catre contribuabili

Astfel, ANAF precizeaza ca deruleaza proiectul pilot privind stimularea conformarii voluntare dedicat persoanelor fizice.

"Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informari catre contribuabili persoane fizice, prin care li se ofera indrumare si asistenta in vederea indeplinirii, in mod corespunzator, a obligatiilor declarative si de plata", spun reprezentantii ANAF.

Cum poate fi accesat Spatiul Privat Virtual

Pentru a beneficia de asistenta in domeniul fiscal si pentru a-si indeplini obligatiile fiscale in mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la nr. 031.403.91.60.

Pentru a solicita informatii personalizate privind situatia fiscala, contribuabilii pot utiliza serviciul Spatiul Privat Virtual.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Revolta lui CTP la intenția de militarizare a Guvernului: ”Anafura mă-sii!”
Revolta lui CTP la intenția de militarizare a Guvernului: ”Anafura mă-sii!”
În ultima sa postare pe rețelele sociale, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni duri politica fiscală a Guvernului României. Printr-un mesaj mai lung pe Facebook, care se...
Ce amenzi se vor da după 31 martie pentru nerespectarea termenului limită la e-Factura
Ce amenzi se vor da după 31 martie pentru nerespectarea termenului limită la e-Factura
După 31 martie 2024, ANAF va sancționa contribuabilii români care nu respectă termenul de transmitere a facturilor prin programul RO e-Factura. Termenul limită pentru transmiterea...
#ANAF, #contribuabili, #contribuabili depunere declaratii, #declaratii venit, #declaratii venituri independente , #stiri sociale