Copil de trei ani, atacat de un câine pe plajă. Ce făcea stăpânul animalului

Luni, 09 August 2021, ora 21:14
4919 citiri
Copil de trei ani, atacat de un câine pe plajă. Ce făcea stăpânul animalului

Un copil de trei ani aflat în mare, în zona Mamaia Nord, a fost muşcat, luni seară, de un câine care era tot în apă, cu stăpânul său. Copilul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, luni, în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi, prin apel 112, că un copil a fost muşcat de un câine, pe o plajă din zona Mamaia Nord.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, de trei ani, din judeţul Arad, muşcat în zona feţei de un câine rasa Akita Inu. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul se afla în apa mării împreună cu tatăl său în momentul în care a fost muşcat de câinele care se afla tot în apă cu stăpânul său, de 53 de ani, din Bucureşti”, a transmis IPJ Constanţa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, copilul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Citeste si:
Pierde Rusia controlul Mării Negre? Ce poate pierde România
Pierde Rusia controlul Mării Negre? Ce poate pierde România
La 45 de kilometri de România, rușii militarizează Insula Șerpilor, în speranța că vor putea să-și extindă controlul asupra regiunii dintre Odessa și Gurile Dunării. Miza pentru...
Rusia neagă că a mai pierdut o navă militară în Marea Neagră
Rusia neagă că a mai pierdut o navă militară în Marea Neagră
Autoritățile ucrainene au anunțat joi că nava de sprijin Vsevolod Bobrov aparținând marinei ruse a fost capturată în Marea Neagră. Moscova neagă însă informația. Autoritățile...
Comentarii
Nonpolitikon
rank 5
Atenție! Câinii percep apa ca un pericol pentru cei mai mici și în