De ce sa cumperi ceasuri originale de marca?

Advertorial
Marti, 13 Octombrie 2020, ora 16:24
4793 citiri
De ce sa cumperi ceasuri originale de marca?

Un ceas acum poate fi un accesoriu care inseamna mult mai mult decat un simplu instrument de masurare a timpului. Aspectul sau reflecta personalitatea celui care il poarta, nu in ultimul rand confera stil si originalitate, adauga un plus de stralucire tinutei noastre, mai ales atunci cand o purtam cu bijuterii la ocazii speciale.

Ceasurile - se schimba cu timpul

Cu multi ani in urma, inainte ca ceasurile de mana sa devina populare, omul masura timpul pe baza unei umbre, care era diferita in functie de pozitia soarelui pe cer. Ceasurile au evoluat: au fost mecanice pe vremuri, pe urma au aparut ceasuri cu baterie, cu energie solara si cele kinetice. Nu doar ceasurile in sine au evoluat, ci si functia lor. Primele exemplare ne-au informat doar despre timp, apoi multe ceasuri au aratat si ora, si data. Acum gasim ceasuri care fac calcule complicate. De asemenea, putem face fotografii, putem asculta muzica si putem viziona filme folosind un ceas.

Cand ne decidem asupra ceasului pe care urmeaza sa il purtam, nu ne concentram doar pe functiile ceasului. Suntem atrasi la fel de mult de stilul ceasului. Ceasul pe care il purtam este oglinda personalitatii noastre. Ceasul ar trebui sa complimenteze deopotriva bratul, dar si simtul modei.

Locul de cumparare a ceasurilor a evoluat, de asemenea, gasim ceasuri in orice mall, chiar si in buticuri, la colturile strazilor, totusi cea mai la indemana optiune este astazi sa cumparam online din magazine de incredere, cum ar fi timestore.ro.

Diferite tipuri de ceasuri

Exista o selectie imensa de ceasuri pe piata, putem alege in functie de personalitatea noastra sau activitatea noastra de zi cu zi. De exemplu pentru un domn elegant sunt potrivite ceasurile de buzunar si ceasurile de mana. Oricum, ceasul este printre putinele bijuterii ale unui barbat in afara inelului sau.

Ceasuri de marca - de ce sunt mai speciale?

Daca putem alege dintre asa multe tipuri de ceasuri, de ce sa investim timp si energie in cautarea unui ceas de marca? Ei bine, unul dintre motive ar fi increderea in producator. Speram ca daca cumparam un ceas de marca, vom obtine un produs de incredere. Pentru banii nostrii primim in schimb un produs de calitate pe termen lung, trecerea timpului poate chiar sa-i creasca valoarea.

Gasim multe ceasuri de marca pe piata, care promit calitate si durabilitate. Au aparut o multime de ceasuri de design, care au fost lansate de companii din industria de fashion bine cunoscute sau mai putin cunoscute sub rubrica construirii brandului. Evident, este vorba despre nevoia unor fani pentru a-si putea achizitiona accesoriile de la aceeasi companie. De aceea gasim ceasuri Tommy Hilfiger, Gant, Nautica etc. in vitrinele magazinelor.

Cei care vor o amprenta a stilului lor mult mai subtil, nu vor alege orice marca la intamplare. Ceasurile astea vor fi mai scumpe, dar este unul dintre cele mai importante accesorii pe care le purtam zi de zi, merita sa investim in el. Ne reprezinta personalitatea, nu doar masoara timpul. Ceasurile de marca ne ofera plusul cu care si-au castigat reputatia in industrie si reprezinta o calitate constanta de la aparitia lor si pana in zilele noastre.

Un ceas elegant intotdeauna a constituit un element important in viata afacerilor. Desigur, un ceas de lux nu va face pe nimeni un antreprenor sau un lider de succes, dar va poate oferi increderea de a actiona mai decisiv la un eveniment important sau la o anumita negociere. Multi inca considera ceasurile de mana niste piese cu traditie si prestigiu, pentru ca, chiar si realizarea lor este considerata o arta in sine. Altii incearca sa dea dovada de profesionalism doar purtand un ceas de mana de calitate. Exista si oameni care nu sunt preocupati deloc de lumea ceasurilor. Un lucru este totusi cert: ceasurile clasice si elegante contribuie la un stil business original.

Urmeaza cateva modele de ceasuri simple dar serioase, care pot fi un plus extraordinar la tinuta dvs. de afaceri.

Seiko. Producatorul japonez de ceasuri a realizat in ultimii ani o serie de ceasuri elegante, care exceleaza nu numai prin aspect, ci si prin acuratete. Este un produs tipic japonez, inovator si de calitate si il gasim la un pret accesibil.

Tissot. Este un producator elvetian popular care este de mult prezent pe piata. Produce ceasuri de toate felurile - de la sport la elegant si se implica in evenimente sportive. Cu siguranta, multi dintre voi cunoasteti acest brand. Preturile difera in functie de model si functiile ceasului. Ceasurile sunt extrem de stylish, creeaza o impresie plina de profesionalism.

Citizen Eco-Drive. Fabrica japoneza Citizen este fara indoiala una dintre cele mai populare din lume. Se afla in prim-plan nu numai datorita aspectului, ci si datorita calitatii si tehnologiei. Se mandreste cu asa-numita functie "Eco drive", ceea ce inseamna ca structura functioneaza cu energie solara. Pentru mai multe exemple de ceasuri, aruncati o privire pe timestore.ro

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#ceasuri barbatesti ceasuri dama , #stiri sociale