INSP: 21.316 persoane imunizate anti-COVID au avut test pozitiv dupa prima doza de vaccin. Cate au avut si dupa a doua doza

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 11:39

   

INSP: 21.316 persoane imunizate anti-COVID au avut test pozitiv dupa prima doza de vaccin. Cate au avut si dupa a doua doza
Institutul National de Sanatate Publica informeaza ca, in perioada 27 decembrie 2020 - 25 aprilie 2021, un numar de 21.316 persoane vaccinate anti-COVID (0,7% din totalul persoanelor vaccinate cu prima doza) au avut un test pozitiv de infectie cu virusul SARS-CoV-2 dupa administrarea primei doze de vaccin.

In intervalul mentionat, 349 de persoane, adica 1,6% din totalul celor care au avut un test pozitiv cu SARS-CoV-2 dupa administrarea primei doze, au decedat.

Totodata, 3.862 persoane (0,2% din totalul persoanelor vaccinate cu doza 2) au avut un test pozitiv de infectie cu virusul SARS-CoV-2 dupa administrarea celei de a doua doze de vaccin.

Conform INSP, la 57 de persoane (1,5% din totalul persoanelor care au avut un test pozitiv de infectie cu virusul SARS-CoV-2 dupa a doua doza) a survenit decesul.


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 2800 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Ola22
rank 2
statistica
firmele Pharma afirma ca protectia vacciunirlor lor este cuprinsa intre 70-95%. Pentru a confirma acest lucru ar trebui ca toti oamenii vaccinati sa fie expusi la virus, ceea ce nu este cazul.(eu sunt sceptic la asa numitele "esantioane" pe care apoi sa le exrapolezi) Este foarte dificil in conditiile date sa faci o statistica corecta. Intrebarea este, cati dintre cei vaccinati au fost expusi la virus, cati dintre cei nevaccinati au fost expusi la virus si atunci putem compara numarul de decese si protectia efectiva. Daca nu avem aceste date, statisticile circulate in media, legate de eficienta vaccinurilor devin aproape irelevante.
MacGigi
rank 5
Ignoranta si lipsa de stapanire a limbii romane
este motiv de aberatii redactionale.

CORECT: "21.316 persoane VACCINATE anti-COVID".
INCORECT: "21.316 persoane imunizate anti-COVID".

Ati inteles diferenta intre "vaccinare" si imunizare"?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor