Ziare.com

VIDEO Metroul din Drumul Taberei: curge apa din tavanul statiei Eroilor 2. Explicatia Metrorex

de Anca Olteanu
Joi, 01 Octombrie 2020, ora 11:43

   

VIDEO Metroul din Drumul Taberei: curge apa din tavanul statiei Eroilor 2. Explicatia Metrorex
In statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua magistrala M5 Eroilor - Drumul Taberei, a avut loc un incident in dimineata zilei de joi, 1 octombrie. Apa a inceput sa curga din tavan direct pe peronul statiei, iar imaginile au fost surprinse de un cititor HotNews.ro. Metrorex a explicat ca s-a produs o avarie la o conducta de apa.Metrorex a transmis ca joi, 1 octombrie, in noua statie de metrou, Eroilor 2, s-a produs o avarie la o conducta de apa.

"Metrorex informeaza ca astazi, 01.10.2020, intre orele 07:58 - 08:08, in statia de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conducta de la nivel vestibul, s-au inregistrat usoare acumulari de apa pe peron, spre zona centrala. Precizam ca circulatia trenurilor s-a desfasurat in conditii normale, nefiind afectata siguranta calatorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situatiei, zona respectiva fiind izolata", a transmis Metrorex.

Magistrala 5 de metrou, sectiunea Eroilor - Drumul Taberei, a fost inaugurata marti, 15 septembrie 2020, incepand cu ora 12:00, la noua ani de la debutul lucrarilor.

Cea mai recenta magistrala de metrou are zece statii (Raul Doamnei, Constantin Brancusi, Valea Ialomitei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militara si Eroilor 2) si un depou. Lungimea liniei este de 6,871 kilometri, iar durata de deplasare este de aproximativ 12 minute.

Magistrala M5 de metrou, sectiunea Raul Doamnei - Eroilor, inclusiv statia si Depoul Valea Ialomitei, este finantata integral din fonduri externe nerambursabile in cadrul POS-T 2007 - 2013, POIM 2014 - 2020 (85%) si de la bugetul de stat (15%). Valoarea proiectului aprobat prin HG nr. 374/2019 este de aproape 3,224 miliarde de lei. Contractul a fost atribuit asocierii Astaldi (Italia), FCC (Spania), Delta ACM si AB Construct.

Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de retea si la 63 de statii de metrou. Magistrala 5 este compusa din trei sectiuni: Eroilor - Raul Doamnei, Eroilor - Iancului, respectiv Iancului - Pantelimon.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5338 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

#ProstealaGalbena in toata splendoarea ei!

După ce o reparați, mai faceți o inaugurare cu Sică Mandolină și Sparanghel Vodă, se merită! Numai așa lumea va uita de furtul sacilor de voturi !

 

Dacă era roșie...

Curgea altceva, cu care ne-a obișnuit de 30 de ani,după ce au venit la butoane, rămășițele care se inghesuie la butoane,de jos pană sus!Culmea vine din pricina "selecției" a celor gandiți c-ar fi "specialiști";și nici printre lideri nu găsești osteneală pentru Țară...Nici nu ințeleg că n u buzunarul lor e obiectivul funției la care au fost urcați.
Presupun că vei vrea să dai exemple de la "galbeni"cum le zici.Osteneala de a găsi numitor comun intre interese,a fost incercarea din 2012,ratată de șarpele albanez,din pofta lui ori din sfaturi "patriotice".De-acum ,e rolul mai profund al populației votante,de a-și crea casă,familie și loc bun de trai ACASĂ,intr-o țară fără barosani ziși și baroni,nu neapărat roșu!

baroneaso

proasstana esti fa .
la unirii 2 dupa inaugurarea ceausista a curs apa 4-5 ani -era parau - curgea apa pe peretele din dreapta sens berceni si continua pe langa sine , acum s'a spart o teava ...idiioatooo !!!!

Poate au mutat

materialele la Ciurel sa mai faca o banda.
#ProstealaPesederasta in toata splendoarea ei!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor