Autostrada Brasov - Fagaras, tot mai aproape de realitate. CNAIR anunta depasirea unui pas important

Vineri, 21 Mai 2021, ora 11:25
2894 citiri
Autostrada Brasov - Fagaras, tot mai aproape de realitate. CNAIR anunta depasirea unui pas important
Sectorul de autostrada Brasov - Fagaras, mai aproape de realitate FOTO Pixabay

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat vineri ca s-au depus patru oferte pentru actualizarea documentatiilor tehnice necesare construirii sectorului de autostrada Brasov - Fagaras, valoarea contractului fiind intre 21,38 milioane lei si 25,27 milioane lei fara TVA.

"Joi, 20 mai 2021, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului 'Completare Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru Autostrada Brasov - Fagaras'. Pana la termenul limita de depunere au depus oferte urmatorii agenti economici: 1. Egis International S.A.S (lider de asociere) - Italrom Inginerie Internationala SRL (ofertant asociat 1); 2. Explan S.R.L (lider de asociere) - Meinhardt Infrastructure and Environment Limited (ofertant asociat 1); 3. Search Corporation S.R.L (lider de asociere) - Protelco SA (ofertant asociat 1) - Like Consulting S.R.L. (ofertant asociat 2) - Mega Muhendislink Musavirlik A.S (Mega Engineering Consulting INC) (ofertant asociat 3); 4. Viaponte Rom S.R.L (lider de asociere) - Metroul SA (ofertant asociat 1) - Capital Vision SRL (ofertant asociat 2)", a informat CNAIR.

Valoarea estimata a contractului este intre 21.387.313 si 25.273.189 lei fara TVA.

Obiectul contractului il reprezinta completarea documentatiei aferente studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic pentru Autostrada Brasov (Cristian) - Fagaras, precum si elaborarea proiectului pentru autorizarea executarii lucrarilor de construire, in conformitate cu reglementarile tehnice, legislatia in vigoare si cu cerintele din caietul de sarcini.

"Totodata, prin completarea documentatiei se intelege inclusiv realizarea conectarii cu sectorul de autostrada Sibiu - Fagaras, impreuna cu care formeaza Autostrada Sibiu - Brasov", a precizat CNAIR.

Citește și:
Autostrada din România care va avea tuneluri speciale pentru urși. Când vor fi gata
Autostrada din România care va avea tuneluri speciale pentru urși. Când vor fi gata
Lucrările la viitoarele tuneluri pentru urși de pe Autostrada Lugoj - Deva ar putea începe în următoarele luni. 9 kilometri au rămas nefinalizați din autostrada în lungime totală de 100...
Cum a alimentat un tânăr la benzinării timp de jumătate de an fără să plătească un leu
Cum a alimentat un tânăr la benzinării timp de jumătate de an fără să plătească un leu
Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reţinut de poliţiştii din Braşov pentru furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, după ce, timp de peste...
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Orice, numa' să nu treceț' prin Carpați, că-i bai! Mare!