Cate spitale din Capitala au primit avize temporare de functionare pentru a ingriji pacienti non-COVID

Miercuri, 16 Iunie 2021, ora 09:14

   

Cate spitale din Capitala au primit avize temporare de functionare pentru a ingriji pacienti non-COVID
Doar patru spitale din 17 din Bucuresti care au solicitat cresterea numarului de paturi destinate pacientilor non-COVID au primit avize de functionare temporare, cererile celorlalte unitati sanitare fiind inca in lucru.

Cele care au primit avize temporare de functionare sunt Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, Spitalul Clinic nr 1 CF Witting, Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor si Spitalul Clinic Colentina, ultimele doua urmand sa depuna doar planul de rezilienta fata de recrudescenta COVID-19.

Spitalul Clinic Nicolae Malaxa - aviz eliberat
Spitalul Clinic nr 1 CF Witting - aviz eliberat
Spitalul de Pneumofitiziologie Sf Stefan - in lucru


Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti - in lucru

Institutul de Pneumologie Marius Nasta - in lucru
Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare - in lucru
Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof Dr. C.C. Iliescu - in lucru
Institutul Clinic Fundeni - in lucru
Spitalul Clinic de copii Dr. Victor Gomoiu - in lucru
Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila - in lucru
Spitalul Clinic Coltea - in lucru
Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Pantelimon - in lucru
Spitalul Clinic Dr. I Cantacuzino - in lucru
Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar- Arseni - in lucru
Spitalul Clinic Prof. Dr. Constantin Angelescu - in lucru
Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor - aviz eliberat
Spitalul Clinic Colentina - aviz eliberat

"Mentionam ca primele 2 spitale (Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, Spitalul Clinic nr 1 CF Witting) au primit aviz de functionare cu caracter temporar, dupa aparitia OMS 434/2021 modificat si completat de OMS 753/2021, iar ultimele 2 spitale (Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie si TBC Osteoarticular Foisor, Spitalul Clinic Colentina) au primit aviz de functionare cu caracter temporar inainte de aparitia modificarilor si completarilor OMS 434/2021, urmand sa depuna doar planul de rezilienta fata de recrudescenta COVID-19, conform OMS 753/2021", a precizat DSP Bucuresti.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1258 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
doly-doly
rank 4
spitale
Nu trebuia atribuit aceasta eticheta nici unui spital din Bucuresti..Acest covid este o gripa asa cum au spus multi, multi SPECIALISTI adevarati nu rahaturile care au fost slugile guvernelor si ale politicienilor minjiti...
Acest covid care a fost o mare, mare afacere baneasca pentru FARMA si pentru celor cae au stat cu capete plecate si celor care au lins virfurile pantofilor.
Da..da..da..exista acest virus si va exista mereu si vor mai fi si alti virusi cu miile ,dar si vor exista si bolnavi si morti,dar..dar..acum afacerile au fost pe primul loc...
Manipulare la maxim din partea mass-mediei platite greu de tot, indobitocire la maxim a polulatiei, minciuni la maxim pentru intreaga lume ( bolnavi si morti).
Nici un spital nu trebuia facut special pentru covid...Este o gripa contagioasa, care se putea si se poate trata..dar..dar..unii au fost obligati sa ""respecte directivele OMS"" care de multe ori a fost total, total gresit si care a dus la moartea miilor de oameni , degeaba...
Iar restictiile au fost total nepotrivite, Nici statul in casa 2 luni care a fost totul eronat,care a dus totul la pamint, nici INCHISOAREA de noapte nu a fost de nici un bun augur,nici inchiderea granitilor nu le-am vazut rostul, iar de testele PCR..nu mai vorbim ...Teste la care bunii specialisti au spus ca au o eroare destul de mare...si.culmea, nu se poate,adica nu se da diagnostic dupa un astfel de test.Diagnosticul se pune in urma unul control medical..
Si toate aceste lucruri va spune cineva care si-a vazut mama intr-un sac negru....
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor