Reacție tulburătoare a unui tânăr: "Când îți pierzi cea mai dragă persoană din lume, altfel simți cuvintele Oliviei Steer"

Sambata, 25 Septembrie 2021, ora 18:07
16247 citiri
Reacție tulburătoare a unui tânăr: "Când îți pierzi cea mai dragă persoană din lume, altfel simți cuvintele Oliviei Steer"
Femeie pe patul unui spital FOTO Pixabay

Un tânăr a formulat o reacție tulburătoare pe Facebook, în urma unei postări a Oliviei Steer.

"A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz", a scris aceasta, în urmă cu o săptămână.

Tânărul explică de ce a ales să reacționeze: din responsabilitate și în încercarea de a repara din răul făcut de Olivia Steer.

"Când îți pierzi cea mai dragă persoană din lume din cauza unei mamografii sau al unui test Papanicolau nefăcut la timp, altfel simți cuvintele Oliviei Steer. Nu te mai amuzi de ea, nu mai dai ochii peste cap, doar te doare.

Pentru că tu știi prin ce ai trecut, știi că sunt 10 ani de atunci și tu tot te întrebi: “De ce nu au fost lucrurile altfel?” “De ce nu și-a făcut un simplu test la timp, pentru a evita ani de chinuri și suferință?”

Nu am făcut postarea pentru likeuri, nu vreau simpatie. Nu îmi place să vorbesc despre situația asta nicăieri, dar m-am simțit responsabil să încerc să repar din răul făcut de Olivia Steer.

Dacă măcar o femeie convinsă de “dânsa”, vede aceasta postare și se duce să își facă o mamografie sau un Papanicolau, eu sunt mulțumit.

Nu o faceți pentru mine, o faceți pentru voi și pentru persoanele de lângă voi care o sa vă plângă și 10 ani după ce nu mai sunteți.

#cancermamar #awareness", a scris Ionuț Bodonea pe Facebook.

Cei mai mulți își exprimă furia la adresa Oliviei Steer

Multe dintre comentarii dezaprobă comportamentul Oliviei Steer:

"Păcat, păcat că aceste cuvinte le spune chiar o femeie. O femeie care ar trebui să îndemne ea la rândul ei femeile să aibă grijă de ele. Știu cum e să ai pe cineva în familie cu cancer, și cum e treci prin această boală alături de ea, să o vezi cum nu se simte bine,cum în fiecare zi îi este rău, cum chimioterapia îi face mai mult rău decât bine.

Această persoană,așa zisă "influencer", ar trebui să își țină o astfel de părere pentru ea.

E de ajuns că și așa multe femei nu merg la doctor din cauza că nu au bani și nu au fost informate de ce e bine să își facă analizele la timp,nu e nevoie de cineva care să spună că aceste lucruri sunt normale în 2021!"

"Eram o persoană prea tânără și nu dădeam importanță. Puf m-a lovit ca o cărămidă. Cancer grad 2 g mamar. Mulțumesc lui Dumnezeu acum sunt bine. În 2 ani am făcut tot pe repede înainte. Sfatul meu pentru femei, faceți totul la timp."

"Regret că sunt exagerat de multe persoane inculte care pleacă urechea la dezinformări și prostii debitate de toți paranoicii și frustratii care nu au ocupație; din nefericire, în viața reală, efectele negative ale acestor opinii eronate depășesc cu mult puterea de înțelegere a acestor "specialiști" și atotștiutori ce-și irosesc timpul și "știință" pe Facebook.

În legătură cu mama ta, dacă este vorba despre Doamna la care mi-a zburat instantaneu gândul în momentul în care am văzut postarea, sunt sigur că este într-o lume mai bună pe care o merită cu prisosință, după o viață dedicată educației și formării câtorva generații de elevi, a căror tristețe este înlocuită de multele amintiri frumoase lăsate în urmă de dumneaei. Personal, pe mine m-au frapat liniștea și împăcarea afișate în zâmbetul acestui Om precum și curajul cu care privea spre viitor."

"Te admir foarte mult pentru faptul că prin această postare, tu, ca bărbat, îndemni femeile să aibă grijă de sănătatea lor și să își dea o șansă la viață!"

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţie de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#postare, #Facebook, #Olivia Steer, #mamografie cancer san, #teste, #papanicolau , #stiri sociale