Restrictii de circulatie in zona Patriarhiei pentru Slujba de Inviere. Cum vor circula mijloacele de transport in comun

Joi, 29 Aprilie 2021, ora 18:56

   

Restrictii de circulatie in zona Patriarhiei pentru Slujba de Inviere. Cum vor circula mijloacele de transport in comun
Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat joi, 29 aprilie, ca se vor institui restrictii de circulatie, sambata seara, in zona Patriarhiei Romane pentru Slujba de Inviere.

Astfel, potrivit unui comunicat, se vor institui restrictii de circulatie dupa cum urmeaza:

* intre orele 21:00 - 3:30 - accesul pietonal dinspre str. 11 Iunie spre Patriarhie va fi restrictionat, credinciosii vor avea acces doar dinspre bd. Unirii;

Cat de normal va fi Pastele in 2021. Medicii sustin ca cei care s-au vaccinat se vor bucura mai mult

* incepand cu ora 23:00 se va realiza accesul in piateta Catedralei Patriarhale doar credinciosilor care doresc sa participe la Slujba de Inviere, accesul fiind limitat la maxim 500 de persoane.Patriarhul Daniel, in mesajul de Paste: "Pandemia ne cheama sa pretuim viata si sanatatea noastra si a semenilor nostri ca fiind daruri primite de la Dumnezeu"

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite sa circule, pe cat posibil, in perimetrul adiacent locului de desfasurare a evenimentului, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de locul de desfasurare a evenimentului, sa isi pastreze calmul si sa circule cu atentie sporita, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere, sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de credinciosi si sa evite pe timpul deplasarii manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.


Mijloacele de transport ale STB vor circula dupa un program special
In perioada 30.04.2021 - 03.05.2021, toate liniile de transport public ale STB vor functiona cu parcul de vehicule programat corespunzator unei zile de duminica.

In noaptea de Inviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte si cele ale liniei expres 783, precum si de tramvaiele liniilor 1 si 10, conform programului obisnuit.

Suplimentar, STB SA va mentine in circulatie, pe parcursul intregii nopti, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 35 de minute.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1663 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Grebla
rank 4
Eu stiu deja cum vor circula !
Pe roti si pe dreapta !
Organele stau cu bastoanele sa va dea peste cocoasa daca vorbiti .
Daca le ziceti lor sa poarte masca , va bat la militie de va asculta cu urechea. Dictatura ati vrut, dictatura aveti
Camelian_Propinatiu_scriitor
rank 5
Mai bine se urgenta terminarea Catedralei Mântuirii Neamului
La noi se fac economii la educatie, cultură, spiritualitate si patrimoniu.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor