Marile evenimente programate în București, afectate de noile restricții. Show-ul lui Armin van Buuren, amânat pentru 2022

Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 20:00
5789 citiri
Marile evenimente programate în București, afectate de noile restricții. Show-ul lui Armin van Buuren, amânat pentru 2022
Armin van Buuren trebuia să vină la București pe 25 septembrie FOTO Facebook/ Armin van Buuren

Sound of Bucharest se reprogramează. Cel mai mare solo show Armin van Buuren din Europa, care trebuia să aibă loc pe 25 septembrie în București, a fost amânat din cauza pandemiei.

Participanții au fost informați prin e-mail că, din păcate, din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19 în București și totodată a creșterii riscului de îmbolnăvire, organizatorii Sound of Bucharest, împreună cu Primăria Municipiului București, au decis amânarea evenimentului pentru anul viitor.

Și artistul și-a anunțat fanii pe Facebook.

“România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare solo show al meu. Mi se frânge inima că în acest moment, din cauza situației provocate de pandemia de COVID-19, nu avem altă opțiune decât să amânăm evenimentul pentru 24 septembrie 2022. Echipa mea a muncit din greu pentru a organiza un show extraordinar și eram extrem de încântat să vă revăd și să vă simt energia. În loc să ne gândim la ce ar fi putut să fie, mă uit înainte spre ce va urma. Deși nu vă putem arăta ce am creat pentru anul acesta, vă promit că anul viitor veți lua parte la un show memorabil. Până atunci, aveți grijă de voi și rămâneți în siguranță!”, a transmis Armin van Buuren.

În București se impun noi restrcții, după ce incidența a trecut de 2 la mia de locuitori. De asemenea, dacă trece și de rata de 3, se așteaptă să fie adoptate noi măsuri, așa că organizatorii de evenimente trebuie să se conformeze.

Toţi spectatorii care au cumpărat bilete vor intra la concerte, precizează organizatorii Festivalului "George Enescu", menţionând că este respectată limita de 70% de ocupare a sălii.

Sursa citată menţionează că, în urma unei erori de redactare a unei adrese din partea ARTEXIM, Prefectura Capitalei a transmis că organizatorul Festivalului Enescu ar trebui să reducă cu 5% gradul de ocupare de la Ateneu.

"Accesul la concertele Festivalului Enescu nu este afectat de intrarea în vigoare a noilor reguli de protecţie sanitară în Bucureşti. Biletele la concertele de la Ateneul Român şi la Auditorium au fost vândute pentru un grad maxim de ocupare a sălii de 70%, iar la Sala Palatului şi la Sala Radio - de 50%. La Auditorium şi la Sala Radio, au fost vândute cu mult sub aceste limite. La Sala Radio, a fost acceptată o singură excepţie, pe fondul cererii foarte mari de bilete, şi au fost vândute locuri în limita a maximum 70% din sală doar la concertul lui Avishai Cohen de duminică, 19 septembrie 2021", se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Subprefectul Antonela Ghiţă a precizat, sâmbătă, că accesul la Festivalul "George Enescu" este permis până la 70% din capacitatea sălii, dar organizatorii ar fi vândut bilete până la un grad de ocupare de 75%, urmând ca aceştia "să stabilească care sunt cei 5% care rămân în afară".

Citește și:
Anunțul ministrului Transporturilor privind lotul 3 al Centurii București Nord, lung de 8,6 kilometri
Anunțul ministrului Transporturilor privind lotul 3 al Centurii București Nord, lung de 8,6 kilometri
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti Nord (A0 Nord) are un constructor desemnat, după o serie de contestaţii şi reevaluări...
Armin Van Buuren revine la Untold, după o pauză de 3 ani. Artistul a fost votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii
Armin Van Buuren revine la Untold, după o pauză de 3 ani. Artistul a fost votat de cinci ori DJ-ul numărul 1 al lumii
Unul dintre cei mai iubiți artiști din line-up-ul UNTOLD, Armin van Buuren, se întoarce pe scena principală a festivalului în 2023, au anunțat vineri, 25 noiembrie, organizatorii....