UPDATE Starea de sanatate a criminalului de la Onesti este stabila, fiind detubat. Barbatul are 9 plagi impuscate si ar putea fi audiat curand

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 12:30
4260 citiri
UPDATE Starea de sanatate a criminalului de la Onesti este stabila, fiind detubat. Barbatul are 9 plagi impuscate si ar putea fi audiat curand
Gheorghe Morosanu, criminalul de la Onesti

Managerul spitalului din Onesti, Gelu Nicolcea, anunta ca barbatul care a ucis doi muncitori din Onesti are noua plagi impuscate, iar starea sa de sanatate este buna.

UPDATE 12:25

Barbatul este in stare stabila la spitalul din localitate, fiind detubat, si este pazit de patru politisti. El le-a spus medicilor ca este cardiac si ca nu a luat niciodata tratament psihiatric. Medicii spun ca ar fi nevoie sa fie transferat, intrucat unitatea medicala are doar doua locuri la Terapie Intensiva pentru pacientii non-COVID, si ar putea dezvolta complicatii, avand multe leziuni.

Directorul medical al Spitalului Onesti, Anca Bancescu, afirma ca barbatul, care a fost operat dupa ce a fost atins de gloantele trase de politisti, este detubat, stabil si este pazit de patru politisti, doi afara si doi inauntru.

"Mi-a zis ca este cardiac, mi-a zis ca este in tratament, dar atat. L-am intrebat, mi-a zis ca nu a fost in evidenta la niciun psihiatru, ca nu a luat niciun tratament psihiatric. Cand a fost adus a fost foarte agitat, a trebuit sa il contentionam, dupa care s-a linistit. Am incercat sa discutam cu el, am adus si psihologul unitatii si, impreuna cu noi si cu colegii de la Politie... la un moment dat s-a linistit. Nu pot sa spun daca a colaborat sau nu (cu psihologul - n.r.), dar s-a linistit", a declarat Anca Bancescu, directorul medical al unitatii sanitare din Onesti.

UPDATE 10:49

Potrivit managerului spitalului, Gelu Nicolcea, acesta este intubat, starea lui de sanatate este una buna insa ar putea fi audiat abia peste doua zile. Barbatul este pazit de patru politisti.

Nicolcea a spus, la Digi24.ro, ca Gheorghe Morosan, barbatul in varsta de 68 de ani, ar putea fi audiat intr-o zi, doua.

Dupa tragedia de luni seara, barbatul a fost dus la spitalul din Onesti, unde a fost operat si este internat la terapie intensiva.

"Avea 9 plagi impuscate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost impuscat si doua gloante, fiind folosita si munitie letala. A avut doua lovituri si la abdomen, si in coapasa piciorului drept. In aceasta dimineata medicii anestezisti vor stabili cand va fi detubat. (...)

In acest moment nu ma pot pronunta daca starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil ca intr-o zi, va putea fi audiat", a spus Nicolcea.

Crima de la Onesti

Echipa de specialisti ai IGPR deplasata la Onesti, pentru a verifica modul de interventie in cazul dublei crime dintr-un apartament, a informat marti, 2 martie, intr-o conferinta de presa, ca barbatul agresor fusese adus intr-o "situatie sub control" in urma negocierilor purtate de catre politisti timp de mai multe ore, insa la ora 16,55 "s-a produs un declic" atunci cand "una dintre victime a incercat sa il atace pe barbatul agresor", moment in care acesta a inceput sa loveasca cu cutitul.

Gheorghe Morosan, barbatul de 68 de ani care a sechestrat si apoi a omorat cei doi electricieni, a avut mai multe condamnari in trecut. Prima dateaza din 1987, cand a primit trei ani de inchisoare pentru furt calificat.

Sotia agresorului de la Onesti a fost arestata marti, 2 amrtie. Judecatoria Onesti a decis arestarea preventiva a sotiei agresorului, pentru complicitate la luare de ostatici.

Un primar PSD rămâne fără mandat pentru a doua oară. Edilul și-a anunțat deja candidatura
Un primar PSD rămâne fără mandat pentru a doua oară. Edilul și-a anunțat deja candidatura
Primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, va rămâne pentru a doua oară fără funcție în urma unei decizii definitive de incompatibilitate. Curtea Supremă a respins, azi,...
A transmis live de la locul crimei. Detalii șocante ies la iveală în cazul tinerei însărcinate ucise cu bestialitate de patronul magazinului la care lucra în București
A transmis live de la locul crimei. Detalii șocante ies la iveală în cazul tinerei însărcinate ucise cu bestialitate de patronul magazinului la care lucra în București
Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit detalii șocante despre crima care a avut loc în 7 decembrie 2023, în Sectorul 3 din București. O persoană prezentă la locul crimei ar fi trimis imagini...
#Onesti, #crima, #stare de sanatate , #stiri sociale