Traian Berbeceanu, fostul prefect al Capitalei, a fost numit manager public al municipiului Deva

Luni, 05 Aprilie 2021, ora 13:55
3905 citiri
Traian Berbeceanu, fostul prefect al Capitalei, a fost numit manager public al municipiului Deva
Berbeceanu a fost inlocuit din functia de prefect al Bucurestiului la inceputul anului, ca urmare a intelegerii din alianta de guvernare

Traian Berbeceanu, fost prefect al Capitalei si fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a fost numit luni in functia de administrator public al municipiului Deva. Anuntul a fost facut de primarul orasului Deva, Florin Oancea in cadrul unei conferinte de presa citata.

Primarul a apreciat ca experienta lui Traian Berbeceanu va fi de folos administratiei locale, noul manager public urmand sa raspunda, intre altele, de realizarea proiectelor de investitii, Politia Locala, Directia de Asistenta Sociala si Directia de Fonduri Europene.

"Avem proiecte pe c.are vom incepe sa le implementam din primavara acestui an, vom continua procedurile de licitatie pentru lucrarile contractate pe fonduri europene si guvernamentale si, dupa aprobarea bugetului pe 2021, in aprilie, investitii finantate din bugetul local. Suma depaseste 100 de milioane de euro. Sunt zeci de astfel de proiecte si dorinta mea este ca toate aceste proiecte, pentru care avem asigurata integral sursa de finantare, sa le ducem la bun sfarsit intr-o perioada cat mai scurta", a declarat primarul municipiului Deva.

El a mentionat ca in acest an Primaria Deva va depune la ADR Vest alte cateva zeci de proiecte, in valoare de peste 100 de milioane de euro, pentru a fi finantate pe noul exercitiu financiar al Uniunii Europene.

La randul sau, nou manager public a aratat ca pe lista sa de prioritati vor sta masurile de limitare a raspandirii noului coronavirus si deschiderea unor noi centre de vaccinare in municipiul Deva, in paralel cu eficientizarea activitatii institutiei.

"Vom fi bucurosi sa deschidem centre noi de vaccinare. In perioada imediat urmatoare voi cere colegilor din primarie sa ma puna la curent cu proiectele aflate in derulare, cu stadiul acestora, si ma voi implica activ si cu multa determinare in realizarea lor. Toate atributiile pe care le voi avea repartizate de catre domnul primar le voi trata cu seriozitate, voi face evaluarea acelor compartimente si voi veni cu propuneri de eficientizare a activitatii", a conchis Berbeceanu.

Berbeceanu a fost inlocuit din functia de prefect al Bucurestiului la inceputul anului, ca urmare a intelegerii din alianta de guvernare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#prefect, #numire, #manager , #stiri sociale