Prahova: Un barbat a fost retinut dupa ce ar fi strangulat o femeie. Cadavrul, gasit in padure

Luni, 05 Octombrie 2020, ora 15:27
3238 citiri
Prahova: Un barbat a fost retinut dupa ce ar fi strangulat o femeie. Cadavrul, gasit in padure
Foto: Pixabay

Un barbat a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, el fiind acuzat de omor dupa ce ar fi batut si strangulat o femeie cu care avea o "relatie apropiata", acesta urmand a fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit unui comunicat postat, luni, pe site-ul Ministerului Public, duminica dupa-amiaza, procurorul de serviciu al Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova a fost sesizat in legatura cu faptul ca pe raza comunei Cosminele, intr-o zona deluroasa impadurita, a fost gasit un cadavru.

Anchetatorii spun ca locul le-a fost indicat organelor de politie, care investigau disparitia unei persoane de sex feminin, chiar de posibilul autor al omorului.

"Cercetarile efectuate pana la acest moment au evidentiat faptul ca la data de 25.09.2020 victima a avut un conflict spontan cu inculpatul A. F. C., cu care avea o relatie apropiata, chiar in zona in care a fost gasit cadavrul. In acest context, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu pumnii victimei, dupa care a strangulat-o, actiuni care au condus la deces", precizeaza sursa citata.

Inculpatul a fost retinut de catre organele de politie pentru infractiunea de omor si va fi prezentat, luni, Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventiva.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru AGERPRES, ca disparitia femeii a fost anuntata la Politie in data de 29 septembrie de catre angajatorul sau.

Ulterior, la data de 1 octombrie, biroul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Prahova a transmis ca numita Florentina Madalina Nitoc, de 35 de ani, victima din acest dosar de omor, conform surselor citate, a fost data disparuta de catre o femeie.

"La data de 29 septembrie a.c., in jurul orei 20,30, politistii din cadrul Sectiei de Politie Nr. 1 Ploiesti au fost sesizati de catre o femeie despre faptul ca numita Nitoc Florentina Madalina, in varsta de 35 de ani, lipseste de la domiciliu si nu s-a intors pana in prezent. Din cercetari a rezultat faptul ca aceasta nu s-ar mai fi prezentat la serviciu din data de 28 septembrie a.c. si nici nu ar fi comunicat vreunei persoane unde se deplaseaza. (...) La momentul disparitiei aceasta era imbracata cu pantaloni de trening de culoare neagra, tricou gri cu guler si cu inscriptia 'City Clean', iar in picioare purta papuci de culoare inchisa", se arata in mesajul transmis de IJP presei.

Surse judiciare au precizat ca decalajul intre momentul sesizarii disparitiei si momentul in care anuntul a fost transmis presei a fost cauzat de proceduri interne care presupun obtinerea unor acorduri din partea familiei pentru publicarea anuntului de disparitie. Totusi, in aceasta perioada, au fost efectuate activitati specifice cazurilor de persoane disparute, au mai mentionat sursele citate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
Ce pedeapsă cu închisoarea a primit o femeie care și-a permis să hărțuiască un artist celebru
O femeie care l-a hărţuit pe cântăreţul Harry Styles a fost închisă şi i s-a interzis să îl vadă pe acesta pe scenă, potrivit news.sky.com. Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani,...
Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro
Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro
Poliţiştii prahoveni anchetează un dosar de furt în care trei prostituate sunt suspectate că au furat mii de euro şi mii de lei de la clienţi. Joi, 18 aprilie, anchetatorii fac percheziţii...
#Prahova, #barbat, #omor, #strangulat, #femeie, #padure , #stiri sociale
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5