VIDEO UPDATE Incendiu violent la o fabrica de produse din titei din Prahova. Doua persoane au suferit arsuri grave

Autor: N.G.
Luni, 01 Martie 2021, ora 19:47
2592 citiri
VIDEO UPDATE Incendiu violent la o fabrica de produse din titei din Prahova. Doua persoane au suferit arsuri grave
Incendiul este deosebit de violent

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o fabrica de produse din titei din Prahova, iar focul se manifesta generalizat la o hala si a cuprins trei autoturisme si un autotren. Doua persoane au suferit arsuri.

UPDATE 22.30 Incendiul care a cuprins, luni seara, o hala a unei fabrici de produse din titei aflata in comuna Colceag, satul Inotesti, a fost lichidat dupa o interventie de peste doua ore a pompierilor, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova.

Focul a afectat generalizat o hala in care se aflau birouri si cateva utilaje, manifestandu-se violent pe o suprafata estimata la circa 700 de metri patrati

UPDATE ora 21:50 Ministerul Sanatatii anunta ca cele doua victime intrunesc conditiile de transfer intr-un centru de mari arsi din strainatate:

"Avand in vedere primele informatii transmise privind suprafata afectata si gradul arsurilor, pacientii intrunesc criteriile de admitere intr-un centru de mari arsi, Romania nu are, in prezent, un astfel de centru. Dupa ce se primesc concluziile comisiei de specialitate intrunita la nivelul spitalului se va decide eventualul transfer. Medicii de la UPU Ploiesti lucreaza in prezent la stabilizarea pacientilor".

Conform unui comunicat de presa este vorba despre doi barbati, de 59 de ani si, respectiv, 53 de ani. "Pacientul de 59 de ani prezinta arsuri pe aproximativ 60% din suprafata corporala. Pacientul de 53 de ani are arsuri pe 60-70% suprafata corporala. La prima evaluare ambii au caile aeriene superioare afectate", precizeaza Ministerul Sanatatii.

UPDATE ora 20.05 Incendiul a fost localizat de pompieri si nu exista pericolul ca focul sa se propage la zona in care sunt depozitate produsele petroliere, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Prahova.

Potrivit ISU Prahova, in apropierea halei sunt depozitate trei tancuri a cate 20 de tone de combustibil, pompierii actionand acum pentru racirea lor.

"Victimele doi barbati de 59 si 64 de ani care prezinta arsuri de gradul 3 si 4 pe 60%, respectiv 70 %, au fost transportati la Unitatea Primiri Urgente Ploiesti", au transmis autoritatile.

Textul initial: "Un incendiu violent a izbucnit in jurul orei 19.01, la o societate comerciala care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din titei din satul Inotesti, localitatea Colceag. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 700 mp cuprinzand intreaga hala", a transmis, luni seara, ISU Prahova.

Sursa citata a precizat ca au mai fost cuprinse de foc 3 autoturisme si un autotren. "La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafata de aproximativ 700 mp cuprinzand intreaga hala, trei autoturisme si un autotren. Din nefericire, sunt si doua victime cu arsuri. La fata locului au fost mobilizate sase autospeciale de stingere, doua ambulante smurd din care una de terapie intensiva mobila", a mai precizat ISU Prahova.

VIDEO Incendiu intr-o biserica din Vrancea. Lumanararul si acoperisul construit din lemn au ars in totalitate

La fata locului au fost mobilizate mai multe autospeciale de stingere si echipaje medicale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro
Prostituate acuzate de furt. Clienții lor au rămas fără mii de euro
Poliţiştii prahoveni anchetează un dosar de furt în care trei prostituate sunt suspectate că au furat mii de euro şi mii de lei de la clienţi. Joi, 18 aprilie, anchetatorii fac percheziţii...
Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice pe un aerodrom militar din Crimeea unde rușii au staționate elicoptere de atac VIDEO
Explozii puternice și un incendiu au avut loc miercuri dimineață, 17 aprilie, în orașul Djankoi din peninsula Crimeea anexată de ruși, relatează Kiev Independent. Potrivit unor canale...
#incendiu, #titei, #Prahova , #stiri sociale