Zbor anulat sau întârziat? Puteți fi despăgubiți - cu ajutor de la Aerohelp

Joi, 14 Octombrie 2021, ora 17:46
2264 citiri
Zbor anulat sau întârziat? Puteți fi despăgubiți - cu ajutor de la Aerohelp

S-a întâmplat ca zborul spre Roma, Londra sau orice altă destinație din UE să fie anulat sau întârziat? Trebuie să știți că aveți drepturi și puteți solicita despăgubiri în acest sens. Pentru cei trecuți prin astfel de episoade, dar nu mai mult de 3 ani de la data la care s-a întâmplat, Aerohelp vine în ajutor.

Miza unei astfel de acțiuni

Puțini își știu drepturile complete în calitate de pasager în aeronave. Dacă o companie aeriană nu își respectă obligațiile, respectiv de a efectua transportul pentru care ați plătit bilet, dacă are întârziere sau din varii motive o cursă este anulată, orice pasager poate cere o compensație în bani. Miza este o sumă cuprinsă între minim 250 și maxim 600 de euro și depinde de distanța ce ar fi urmat să o parcurgă avionul, până la destinație.

Atenție, cazurile eligibile pentru a obține aceste tipuri de despăgubiri sunt cele în care compania aeriană nu ia măsuri imediate. Spre exemplu, o întârziere îndelungată sau anularea unei curse va presupune asigurarea pasagerilor cazare sau rambursarea costului de cazare. De asemenea, compania aeriană ar trebui să asigure masă și o băutură răcoritoare pe perioada timpului de așteptare, să ofere clienților dreptul la apeluri telefonice gratuite (sau fax, email, mesaj), să asigure transport de la aeroport la locul de cazare sau să deconteze costul unui alt bilet de avion, dacă va fi nevoie de o reprogramare a unui zbor.

Cum va ajută Aerohelp

Sunt într-adevăr și excepții, situații de forță majoră ce pot exonera o companie aeriană de anumite despăgubiri. Dacă sunteți sau nu eligibili de a cere compensații veți afla de la Aerohelp, cu pagina oficială Aerohelp.ro. Este de mare ajutor pentru cei care se află în astfel de situații să aibă de partea lor un ajutor de nădejde și de preferat ca acesta să fie un bun cunoscător al legilor.

Pasagerii, precum și companiile aeriene au deopotrivă drepturi, cât și responsabilități. Este ușor de cerut compensații în bani, însă există o linie fină între cazurile eligibile și pretenții nefondate. Așadar, echipa Aerohelp analizează la fiecare caz în parte detaliile situației, realizează dosarul necesar și deci parcurge toți pașii legali și obligatorii pentru un client. Să spunem că este un soi de intermediar, căci va lua și un punct de vedere din partea companiei aeriene cu care vă aflați în conflict. Situația avansează, însă dacă operatorul de zbor nu își asumă culpa, cazul ajunge în instanță.

Aplicați prin Aerohelp

Practic procedura nu vă costă nimic. Aveți un punct de vedere al celor care au experiență în domeniu, aflați dacă sunteți sau nu eligibili de despăgubiri. Iar pentru reușita de a obține acea compensație veți avea de plătit doar un comision. Însă unul modic, dacă ne gândim că nu veți depune efortul de a vă câștigă dreptatea, nu aveți nimic de făcut mai mult decât a furniza date și documente relevante pentru caz.

Descoperiți Aerohelp și cereți-vă drepturile!

Contact: help@aerohelp.ro

Citeste si:
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Premierul Nicolae Ciucă a adus la Palatul Victoria doi foști consilieri de la Ministerul Apărării
Doi consilieri de stat au fost numiţi joi, 2 decembrie, în Cancelaria premierului Nicolae Ciucă. Este vorba despre Gheorghiţă Agafiţei și Daniel Anghel. Deciziile privind numirea celor...
Florin Cîțu, despre riscul pierderii șefiei PNL: ”Nu se pune în discuție. Suntem la guvernare opt ani”
Florin Cîțu, despre riscul pierderii șefiei PNL: ”Nu se pune în discuție. Suntem la guvernare opt ani”
Fostul premier Florin Cîțu a declarat joi, 2 decembrie, că este exclus să fie schimbat de la conducerea PNL, amintind că a fost votat de 60% dintre colegi. Liderul PNL a precizat că...