Evaluarea Nationala 2021: Primele rezultate vor fi afisate marti, 29 iunie. Elevii vor avea numele anonimizate
Social / Subiecte Evaluare Nationala 2021
Primele rezultate la Evaluarea Nationala vor fi afisate marti, 29 iunie, pana la ora 14.00, a anuntat Ministerul Educatiei. Notele vor aparea la centrele de examene, dar si pe platforma evaluare.edu.ro, prin anonimizarea numelui, "in conformitate cu prevederile art. 5 si 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor - RGPD)". Numele elevilor vor fi inlocuite de coduri individuale, care au fost atribuite acestora in cadrul primei probe sustinute, pe baza de semnatura. Contestatiile pot fi depuse in zilele de 29 iunie, in intervalul orar 16:00 - 19:00, si 30 iunie, in intervalul orar 8:00 - 12:00. Rezultatele finale vor fi anuntate in data de 4 iulie.
10 elevi, nevoiti sa repete prima proba la examenul de Evaluare Nationala, dupa ce au primit subiectele gresite
Marti, 22 Iunie 2021, ora 18:55 - 10 elevi, nevoiti sa repete prima proba la examenul de Evaluare Nationala, dupa ce au primit subiectele gresite
Social / Subiecte Evaluare Nationala 2021
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat marti, 22 iunie, ca 10 elevi din Satu Mare au primit alte subiecte decat cele care trebuiau sa fie distribuite. Din acest motiv, copiii vor fi nevoiti sa repete examenul. Cei 10 elevi de clasa a VIII-a, care au sustinut prima proba de la examenul de Evaluare Nationala marti, 22 iunie, au primit spre rezolvare subiectele de la simularea care a...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Subiecte Evaluare Nationala 2021 . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: Subiecte Evaluare Nationala 2021.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Subiecte Evaluare Nationala 2021, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.