Valeriu Gheorghita, despre cazurile de tromboza asociate cu vaccinurile impotriva COVID: "In tara noastra s-au inregistrat sapte cazuri. Nu s-a stabilit o legatura cu vaccinul"
Social / tromboza
Valeriu Gheorghita a declarat marti, 6 aprilie, cu privire la cazurile de tromboza asociate cu vaccinurile impotriva COVID ca in Romania au fost semnalate sapte astfel de cazuri fara insa a se stabili o legatura cauzala cu unul dintre vaccinurile folosite. "In Romania nu au fost confirmate cazuri de tromboza asociate cu vaccinul, aceste ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei tromboza . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: tromboza.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - tromboza, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.