Peste 1.000 de persoane s-au imunizat in prima zi a maratonului de vaccinare din Iasi. "Ne ajuta pe toti sa ne intoarcem la o viata normala"

Sambata, 15 Mai 2021, ora 10:21

   

Peste 1.000 de persoane s-au imunizat in prima zi a maratonului de vaccinare din Iasi. "Ne ajuta pe toti sa ne intoarcem la o viata normala"
Peste 1.000 de persoane s-au vaccinat impotriva COVID-19 in prima zi a maratonului organizat la Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa" din Iasi, a declarat prefectul Marian Grigoras.

"In prima zi a maratonului, la UMF s-au vaccinat 1.002 persoane. Pe parcursul noptii si in dimineata aceasta s-au mai vaccinat inca 350 de persoane. Multumesc conducerii Universitatii de Medicina si Farmacie, cadrelor didactice, medicilor, personalului administrativ si studentilor care, prin organizarea acestui maraton de vaccinare, ne ajuta pe toti sa ne intoarcem la o viata normala", a afirmat prefectul Marian Grigoras.

Maratonul de vaccinare impotriva COVID-19 este organizat pentru persoanele de peste 16 ani, in perioada 14 -17 mai, la UMF "Grigore T. Popa" din Iasi.

Vaccinarea se face in baza carti de identitate sau a pasaportului, fara a avea programare, incepand cu data de vineri, 14 mai, de la ora 16,00, pana luni, 17 mai, ora 8,00, cu ser Pfizer. Rapelul se va asigura la 21 de zile de la prima doza, in perioada 4 - 6 iunie a.c..

Pentru minorii care doresc sa se vaccineze este necesar un acord scris al unui parinte sau tutore legal.La acest maraton sunt 20 de fluxuri de vaccinare si aproape 1.000 de studenti, medici, asistenti medicali si personal administrativ.

Pe parcursul celor trei zile de maraton, intre orele 14,00 si 15,00 si 18,00 - 19,00, pe esplanda UMF sunt organizate recitaluri instrumentale, concerte corale, momente coregrafice si piese de teatru, sub egida Ateneului National Iasi.

Maratonul de vaccinare este organizat de UMF, in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica Iasi, Colegiul Medicilor Iasi, Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, filiala Iasi, Prefectura si Primaria Iasi, Consiliul Judetean si Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1355 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Kogaion78
rank 2
....pai da.....e vb. de normalitate....nu de "privilegii"......
....a cazut si "media" in capcana....harasho greblisme!.....
Comentariu inadecvat
CH-TroudQ
rank 5
E greu sa INTELEGI , pentru ca "esti greu de cap" daca pana
acum nu ai reusit sa PRICEPI ca rolul tau de postac energumen este sa-ti afisezi blalele dezgustatoare si flatulentele insuportabile .....si atat . NU ESTE de ton attribution de a face observatii sau correctari pe situri.
Daca acolo UNDE ai fost izolat din problème de sanatate iti sunt acordate unele privilegii din MILA ,nu-ti este PERMIS sa te comporti de ACEEASI MANIEra peste tôt , ca un mitocan

"Cred ca am scris X comentarii despre aceasta confuzie de verbe si actiuni. Dar daca nu vrea, nu vrea :)))*

ps. Mitocania ta Gigi nu are limite...dar te suportam
Makro
rank 5
Mai citește-ți
o dată postarea să vezi că ce latri ți-se aplică ȚIE la perfecție. Ai o idee fixă copilaș! A fi s-au a nu fi se acord cu cineva e una, a posta mereu și mereu aceleași bale ( cum le zici) denotă o boală psihică.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor