Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Doctorul Anthony Fauci, despre vaccinul companiei Johnson&Johnson: "Eu l-as face"

Luni, 01 Martie 2021, ora 07:29
4072 citiri
Doctorul Anthony Fauci, despre vaccinul companiei Johnson&Johnson: "Eu l-as face"
Vaccinul Johnson & Johnson, aprobat in SUA FOTO (generica) SUUB

Doctorul Anthony Fauci, cel mai reputat expert in boli infectioase din Statele Unite, i-a incurajat pe americani sa se vaccineze cu oricare dintre vaccinurile aprobate. El a declarat duminica, 28 februarie, ca s-ar vaccina cu vaccinul pentru Covid-19 al companiei Johnson & Johnson.

Al treilea vaccin anti-COVID-19, realizat de Johnson & Johnson, a fost autorizat de urgenta in Statele Unite. 3 milioane de doze, gata de distributie

"Toate trei sunt foarte bune, iar oamenii ar trebui sa se vaccineze cu cel care este disponibil pentru ei. Daca mergeti intr-un loc si au J&J, daca acel vaccin este disponibil, eu l-as face", a spus Fauci la emisiunea "Meet the Press" de la NBC.

Guvernul SUA a aprobat, sambata, vaccinul pentru Covid-19 intr-o singura doza al Johnson & Johnson, care a devenit al treilea vaccin pentru coronavirus disponibil in SUA dupa cele ale Pfizer/BioNTech si Moderna.

Vaccinurile produse de Pfizer/BioNTech si Moderna trebuie administrate in doua doze si pastrate la temperaturi foarte scazute. Vaccinul produs de J&J poate fi livrat si pastrat la frigider.

Vaccinul Johnson&Johnson are o eficienta de pana la 87,6% impotriva formelor severe ale COVID-19

O comisie consultativa a Centrului pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din SUA a votat duma, in unanimitate, recomandarea de utilizare a vaccinului pentru coronavirus al J&J la persoane cu varste de peste 18 ani, in timp ce guvernul federal se pregateste sa livreze milioane de doze de vaccin, in aceasta saptamana.

Livrarile vor putea incepe la nivel national dupa ce directorul CDC, Rochelle Walensky, va accepta recomandarea comisiei consultative.

Cand vor fi vaccinati copiii

Copiii americani in varsta de pana la 12 ani urmeaza "foarte probabil" sa fie vaccinati la inceputul lui 2022, estimeaza duminica imunologul Anthony Fauci, consilierul Casei Albe in lupta impotriva covid-19, relateaza AFP.

Vaccinarea copiilor este un subiect fundamental in Staele Unite, pentru ca ar putea usura povara unor milioane de parinti, ai caror copii continua sa urmeze o educatie la distanta.

Situatia difera foarte mult de la stat la stat si in functie de natura scolilor - publice, private, religioase -, iar un conflict dur opune autoritatile si cadrele didactice pe tema redeschiderii scolilor.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vaccinul Johnson Johnson, #anthony fauci, #vaccin COVID , #vaccin covid