Preotul Francisc Doboș, mesaj emoționant despre vaccinare: ”Este momentul să nu ne mai devorăm ca societate” VIDEO

Marti, 26 Octombrie 2021, ora 17:21
2859 citiri
Preotul Francisc Doboș, mesaj emoționant despre vaccinare: ”Este momentul să nu ne mai devorăm ca societate” VIDEO
Preotul catolic Francisc Doboș FOTO Captură Video Facebook/ Francisc Doboș

Preotul catolic Francisc Doboș, care s-a imunizat împotriva COVID-19, a postat pe Facebook un mesaj emoționant referitor la vaccinare.

Acesta punctează că nu ar trebui să existe două tabere, a vaccinaților și a nevaccinaților, care să se urască între ele. Pe de altă parte, susține că îndemnul Bisericii Catolice a fost ”să avem încredere în știință”.

”Dacă sunteți dintre cei care s-au vaccinat, să nu îi disprețuiți pe cei care au ales să nu se vaccineze. Iar dacă sunteți din tabăra celor care nu s-au vaccinat și nu vor să se vaccineze, să nu îi urâți pe cei care au ales, ca și mine, să nu se vaccineze.

Cu toții vrem să trăim. Cu toții vrem să scăpăm de această situație de pandemie. Putem avea idei diferite.

Biserica Catolică ne-a îndemnat să avem încredere în descoperirile științei și în medicină. De aceea Papa Francisc și toți cei de la Vatican s-au vaccinat. Este momentul să avem grijă unii de alții, orice alegere am face. Este momentul să nu ne mai devorăm ca societate.

Este momentul să ne întoarcem unii către alții și nu unii împotriva celorlalți. Tuturor, numai bine”, a transmis Francisc Doboș.

#francisc dobos, #vaccin COVID 19, #Biserica Catolica , #vaccin covid