Ziare.com

Vaccinare anti-COVID. Peste 16.800 de persoane au fost imunizate in ultimele 24 de ore. Cate reactii adverse s-au inregistrat

de Valeria Cupa
Luni, 11 Ianuarie 2021, ora 18:54

   

Vaccinare anti-COVID. Peste 16.800 de persoane au fost imunizate in ultimele 24 de ore. Cate reactii adverse s-au inregistrat
Peste 16.800 de persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore, in Romania. Potrivit raportului Comitetului National de Coordonare, au fost 40 de reactii adverse.

Conform raportului autoritatilor transmis pe 11 ianuarie, in ultimele 24 de ore au fost vaccinate impotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 16.896 de persoane.

Iar de la inceputul campaniei de vaccinare, 27 decembrie 2020, au fost imunizate 125.190 de persoane.

Autoritatile spun ca a fost si un numar de reactii adverse inregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (in ultimele 24 de ore):

40 reactii comune si minore, dintre care:

- 18 reactii de tip local;
- 22 reactii generale.

De la inceputul campaniei de vaccinare au fost inregistrate 428 comune si minore, dintre care:

- 173 reactii locale cu durere la locul injectarii;

- 255 reactii generale (febra, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie);

Doua reactii sunt in curs de investigare.

Programul centrelor de vaccinare se incheie la ora 20.00, motiv pentru care numarul vaccinarilor realizate in intervalul orar 17.00 - 20.00 va fi reflectat in raportarea din ziua urmatoare.

Citeste si:

Dr. Valeriu Gheorghita: Prima transa de vaccin de la Moderna va sosi miercuri in Romania
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2857 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Covid-19 – afaceri cu moartea,minciuna,manipulare,crima

Asistent din Constanța, mort la scurt timp după administrarea vaccinului impotriva COVID-19. Mai multe "mijloace de informare" in masă subliniază că asistentul respectiv avea probleme cu băutura. E frumoasă "preocuparea" ziariștilor romani de a "informa" cit mai exact publicul despre imprejurările in care s-a produs această moarte. Pină la urmă se pare că nu-i mare pagubă – a murit un bețivan de 48 de ani. S-a făcut și autopsie in acest caz (dacă ar fi fost infectat cu covid, nu pupa mortul autopsie, ci numai inmormintare in sicriu sigilat) și s-a lămurit că pricina morții e infarctul. Norocul lui că n-a fost infectat cu covid, fiindcă se știe: infarctul e unul din efectele covidului, acest virus-minune căruia i-au descoperit experții o mulțime de efecte asupra aproape tuturor organelor trupului, astfel incit cam orice problemă de sănătate ai se poate determina covid drept cauză.Sau se inventează o pandemie falsă pentru a se vaccina cat mai mulți cetățeni. Știm deja că virușii informatici au fost realizați de companiile care vand programe anti-virus, așa că această strategie nu ar trebui să reprezinte o noutate pentru nimeni.Nu există niciun studiu științific care să confirme existența acestui virus. Singura "dovadă" este faptul că ne vorbesc despre el presa,politicienii si "medicii" specialisti !Adică mergem pe incredere, nicidecum pe dovezi.Virusurile ARN, așa cum este acesta, nu pot fi izolate. Atat timp cat nu poate fi izolat acest virus, nu există nici teste care să il identifice, nici nu pot fi făcute vaccinuri impotriva lui. Un vaccin se produce de obicei in patru – șase ani. Rusia a făcut un vaccin in cateva luni iar alții in mai puțin de un an. In afara faptului că nu pot fi produse vaccinuri pentru virusuri care nu pot fi izolate, niciun vaccin real nu poate apărea intr-o perioadă atat de scurtă, avand nevoie de timp indelungat pentru a-i fi testate efectele pe termen lung.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor