Numarul romanilor vaccinati anti-COVID cu doua doze a ajuns la 1,82 de milioane. Cate persoane au fost imunizate in ultimele 24 de ore

Luni, 26 Aprilie 2021, ora 18:02

   

Numarul romanilor vaccinati anti-COVID cu doua doze a ajuns la 1,82 de milioane. Cate persoane au fost imunizate in ultimele 24 de ore
Comitetul national responsabil cu vaccinarea anti-COVID in Romania a trimis in dupa-amiaza zilei de luni, 26 aprilie, raportul referitor la ultimele 24 de ore.

Potrivit documentului, numarul total al romanilor vaccinati cu ambele doze a ajuns la 1,82 de milioane de persoane. Alti 1,27 de milioane de oameni au primit de la inceputul campaniei prima doza din serul anti-COVID.

In intervalul 25 aprilie, ora 18.00 - 26 aprilie, ora 18.00, au fost imunizate 80.809 persoane. Dintre acestea, 48.500 au primit prima doza de Pfizer, iar 13.537 a doua doza cu acelasi ser.

5.325 au fost imunizate cu prima runda de vaccin de la Moderna, iar 5.325 cu a doua doza.

855 de romani au optat pentru prima doza de AstraZeneca, in timp ce 8.738 au primit rapelul.


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3028 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Tirania medicala e creată de obediența ta !
Coronavirus and vaccination crime! One of the most important videos of our time (pentru tine si familia ta) : http://www.ancientawakenings.org/?p=8453
Eliberarea prin vaccinare s-a dovedit o farsă. Vaccinul nu te scapă nici măcar de boală.Tulpinile noi apar pe bandă rulantă: braziliană, sud-africană, britanică, americană, californiana,etc Toate neamurile pămantului au tulpina lor. Ultima sperietoare vine tocmai din India.Chiar și dacă oamenii acceptă să se vaccineze de cate ori recomandă "experții" (la 6, 9 sau 12 luni), ei tot nu iși redobandesc libertatea.

Pentru că vaccinații continuă să se imbolnăvească și să răspandească boala.Asta ii incurcă puțin pe adepții "Pașaportului de vaccinare": ei nu pot răspunde cu ce este mai puțin periculos un vaccinat decat un nevaccinat. Și, in aceste condiții, de ce iți mai trebuie pașaport. 7,766 decese post-vaccin in Europa și 330,218 de vătămări provocate de vaccinurile Covid, conform bazei de date EudraVigilance a Agenției Europene a Medicamentelor. Si tot nu inteleg cum avem vaccin fara sa izolam/purificam virusul. FOIs reveal that health/science institutions around the world have NO record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever : https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/ Mistere,mistere .... Omul nu trebuie lăsat să se trateze singur acasă: ar scăpa din gheara lungă a sistemului și toată dictatura s-ar duce ***. Noroc ca Irlanda ne mai trezeste la realitate : https://tapnewswire.com/2021/04/breaking-irish-government-admits-covid-19-is-a-fake-hoax-scam-which-does-not-even-exist/
Vaccineaza-te oaie ! Arata ca iti pasa ! Fii mindru ca faci parte din septelul obedient sistemului !
corleone
rank 1
Ghebala nazistul
Atunci sa-mi explici dumneata care e treaba cu Israelul.
MacGigi
rank 5
@Corleone, nazistul AUR nu a terminat inca lectura
lui Adolf Hitler / Mein Kampf. Puteti verifica asta pe profilul sau:
https://comunitate.ziare.com/profile/gebeleizishelios
apoi apasati "Profil".

Asta, ca sa nu fiti acuzat pe nedrept de catre Ziare.com :))))
Grebla
rank 4
Israel ?
Ce e cu Israel ?????
Vad ca ai ginduri putine, dar fixe. Ce Israel ?
Constant
rank 5
@Gebelei. Heil ! Eu sunt de obedienta G.:O.:S.:
Tu de ce obedienta esti? A.:U.:R.:? K.:G.:B.:?
Utilizator sters
Raportat la populatie
inseamnă pe locul 24 din 27 in UE si pe locul 54 in lume, pentru cine nu se uita la statisticile festiviste ale Comitetului de nulitati conduse de colonelul Gheorghiță, preluate prompt de slugile media, cum sunt si copistii de la Z.com. Preluate fara comentarii, pentru ca nu ii duce mintea decat sa copie ca sa isi ia solda de manipulatori răspandaci.
Grebla
rank 4
Se face iar confuzia intre
vaccinare si imunizare .
Stimati tovarasi si tovarase, " vaccinul " Pfizer nu e vaccin si nici Moderna .
Nu face nici o imunizare . Doar niste ametiti ca Arsinel nu e scapat mortaciune . Nu da imunitate . Se pot infecta si pot infecta pe altii .
E dictatura medicala si de asta recitati ce zic medicii corupti . Sint si vaccinuri, dar la mioda e jmekeria Americana , ca acolo sint banii acum .
corleone
rank 1
tractoristul
Meștere, sunt intotdeauna bucuros sa-ti aud comentariile scrise de un profesionist in domeniul oncologiei, transplantologiei, virusologiei, dar si de politica externa.
Dar care e treaba cu America, vad ca iți cam pute regimul de acolo. Nu-ti place viata din Texas? De ce nu pleci in Rusia?
Grebla
rank 4
?????
??????
Vrei griu de coliva ? Am de vinzare !
MacGigi
rank 5
@Corleone. Prostia, dupa Einstein, este nelimitata
Grebla depaseste frontiere inca necunoscute :))))
Vive les pays avec Red Flag & White Symbol :)))
https://st3.depositphotos.com/4984749/14803/i/1600/depositphotos_148033773-stock-photo-flags-canada-switzerland-countries-partnership.jpg
Constant
rank 5
@Grebla &Gebelei. Ati primit premiul stiintifico-fantastic,
prestigiosul Darwin Awards, ravnit de o lume intreaga de conspirationisti.
La ce cimitir trebuie sa fie furnizat?
Vintage
rank 5
La cimitirul de vaccinati, c-ala-i cel mai
solicitat acum. Da' sa vezi la iarna, ca o sa fie penurie de cimitire pentru astia vaccinati. Cererea o sa bata oferta.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor