Dialogurile Ziare.com: Asigurarea locuinței, primul scut în calea dezastrelor naturale

Un tânăr atletic practicant al alpinismului a murit la 42 de ani, răpus de COVID. Pe patul de moarte a spus că regretă că nu s-a vaccinat

Joi, 05 August 2021, ora 13:11
5383 citiri
Un tânăr atletic practicant al alpinismului a murit la 42 de ani, răpus de COVID. Pe patul de moarte a spus că regretă că nu s-a vaccinat
John Eyers concura la culturism, triatlon sau alpinism FOTO The Guardian

Un tânăr „în formă și sănătos” de 42 de ani din Anglia, care iubea să urce munți și să ridice greutăți, a murit de Covid-19 după ce a refuzat să se vaccineze.

Sora geamănă și mama l-au avertizat să nu creadă că este invulnerabil la pericolele virusului.

John Eyers, expert în construcții din Southport, în Merseyside, a fost descris de sora sa Jenny McCann drept „cea mai aptă și mai sănătoasă persoană pe care o cunosc”.

Ea a adăugat că fratele ei urcase munții galezi și făcuse camping în sălbăticie cu patru săptămâni înainte de moartea sa.

Dar a fost lăsat în terapie intensivă după ce a fost infectat cu noul coronavirus, și a spus înainte de a fi ventilat că și-ar fi dorit să fie vaccinat.

„S-a gândit că dacă va contracta Covid-19 va fi bine. A crezut că va avea o boală ușoară. Nu voia să-și pună un vaccin în corp”, a spus McCann pe Twitter.

„Nu ar fi trebuit să se întâmple. El lasă o mamă și un tată, o soră (eu) și o fiică de 19 ani. Cei doi copii ai mei și-au pierdut unchiul care era foarte amuzant. Unchiul care se juca mereu cu ei. ”

Regrete au venit și de la prietenii lui Eyers, mulți descriindu-l drept „incredibil de atletic” și „unul dintre cei mai activi și mai în formă oameni” pe care-l cunoșteau.

Un prieten a scris: „Avea o dragoste imensă pentru sport și fitness, concurând la culturism, triatloni, alpinism și multe altele”.

Cu toate acestea, McCann a spus că fratele ei a avut astm într-un tweet anterior, pe 3 iulie.

Lucrătorii din domeniul sănătății și pacienții infectați Covid s-au pronunțat din ce în ce mai mult despre sentimentul regretului că nu au fost vaccinați odată ce se îmbolnăvesc grav.

#tanar, #mort, #coronavirus, #atleti, #alpinism, #John Eyers, #alpinist vaccin covid anglia , #vaccin covid
Comentarii