Peste 94.500 de persoane vaccinate anti-COVID in Romania in ultimele 24 de ore. Au fost raportate 59 de reactii adverse

Luni, 17 Mai 2021, ora 18:06

   

Peste 94.500 de persoane vaccinate anti-COVID in Romania in ultimele 24 de ore. Au fost raportate 59 de reactii adverse
94.656 de persoane au fost vaccinate in Romania in ultimele 24 de ore, conform unui raport al Comitetului National de Vaccinare facut public luni, 17 mai, la ora 18.00.

Autoritatile spun ca au fost raportate 59 de reactii adverse.

Conform raportului de vaccinare, cele mai multe doze administrate au fost din serul Pfrizer, 76.914. Cu Moderna s-au vaccinat 5.500 de persoane, Cu AstraZeneca 7.846, iar cu serul de la Johnson&Johnson, 4.396 de persoane.De la inceputul campaniei de vaccinare, pana in prezent, au fost administrate 6.834.736 de doze. 3.9 milioane de romani au fost imunizati complet. Tot in aceasta perioada au fost raportate si 15.357 de reactii adverse.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de2311 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
gebeleizishelios
rank 2
vaxin macht frei ! Vaccinați-vă și veți fi liberi sa muriti repede !
Uğur Șahin și soția sa, Özlem Türeci, proprietarii BioNTech au "bunavointa" de ne informa ca : "prin ARNm poate fi introdusă in organism orice informație de natură să-l modifice la nivel celular" The’s mRNA Covid 19 injection is an operating system and will require regular ongoing updates! https://beforeitsnews.com/healthcare/2021/05/thes-mrna-covid-19-injection-is-an-operating-system-and-will-require-regular-ongoing-updates-not-a-conspiracy-moderna-admits-it-must-see-video-2539849.html
La noi asa zisul "doctor" mituit de pharma mai scoate o perla pe care mass-media "nu o vede"... Rafila: "Dacă v-ați vaccinat impotriva Covid-19, nu vă testați pentru a vedea nivelul anticorpilor." Care anticorpi !?
Medicul Oana Mihaela Secară avertizează: “Nu există niciun argument pentru vaccinarea in masă . Nu poți administra un "vaccin" care nu a fost testat timp de cel puțin 5 ani", dar la romani merge, oaia de inteapa cu toate kkturile. Vaxul de la Pfizer are aceleasi ingrediente ca injectia letala pentru condamnatii la moarte in SUA : https://beforeitsnews.com/canada/2021/05/wow-the-pfizer-vaxx-has-the-same-ingredient-used-in-executions-manulife-insurance-not-paying-out-for-anyone-taking-the-experimental-covid-depop-shottorontos-top-doctor-provides-no-data-to-4175.html Companiile de asigurari NU platesc nici un cent vaxinatilor ! Companiile de asigurari apartin Nobilimii Negre care a decis ca oamenii sint un virus care trebuie exterminat ! Covidul a ucis sub 300 de romani dar vaxinul citi v-a ucide !?
Makro
rank 5
Cum mai e vremea
la Bălăceanca?
DUTTY
rank 5
Uita-te pe geam si o sa vezi!!!!
.)))))))))))
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor