Cum va fi vremea in ianuarie. Meteorologii anunta daca vom avea zapada

Vineri, 25 Decembrie 2020, ora 22:52
83694 citiri
Cum va fi vremea in ianuarie. Meteorologii anunta daca vom avea zapada
FOTO: Pixabay.com

Meteorologii anunta ca prima luna a anului 2021 va fi una calduroasa. Se vor inregistra temperaturi ridicate decat in mod obisnuit.

In prima luna din anul 2021 meteorologii anunta temperaturi mai ridicate decat in mod obisnuit si precipitatii normale.

28 decembrie - 4 ianuarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta perioada, in toate regiunile, cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in cele sud-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar in zona Carpatilor Meridionali, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru acest interval.

4 - 11 ianuarie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in regiunile extracarpatice, dar mai ales in zonele montane si sub-montane din jumatatea sudica a tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval.

11 - 18 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluiovmetric estimat pentru aceasta perioada va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, in toate regiunile.

18 - 25 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor fi posibil excedentare, local, in nord- vestul tarii, iar in rest vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada.

Dominic Fritz, amintiri din copilarie, de Craciun: "Credinta e ceva sfant, ce tine de o anumita intimitate, dar nici nu trebuie sa o ascundem"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#prognoza meteo, #vremea, #vremea ianuarie , #vremea