Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vremea se raceste brusc in mai multe regiuni ale tarii. Meteorologi avertizeaza ca ne asteapta zile de iarna, in martie

Sambata, 27 Februarie 2021, ora 22:17
6791 citiri
Vremea se raceste brusc in mai multe regiuni ale tarii. Meteorologi avertizeaza ca ne asteapta zile de iarna, in martie
Vremea se va raci/Pixabay

Vremea a fost neobisnuit de calda sambata, cu temperaturi mult peste normalul acestei perioade, in mare parte din tara. Maxima zilei a fost de 22 de grade.

La Baile Herculane, termometrele au urcat pana la 18 grade, iar in Bucuresti si Calarasi au aratat 15 grade. Vremea insa se schimba. Chiar din aceasta seara revin ploile si temperaturile incep sa scada. Ultima zi de februarie va fi una de iarna adevarata.

In Capitala sunt ploi torentiale. Vremea s-a racit si in alte zone, iar la aceasta ora sunt in vigoare atentionari ale meteorologilor pentru Constanta si Tulcea.

"Tara va fi traversata de un front atmosferic rece"

"Tara va fi traversata de un front atmosferic rece, care va afecta mai ales nordul si estul teritoriului. Maximele nu vor mai depasi 4-6 grade in nordul Moldovei, cea care va simti prima racirea despre care vorbim", arata meteorologii.

In jumatatea de nord a tarii, temperaturile maxime vor fi de 10-12 grade. In sud, chiar daca vor fi valori mai coborate decat ieri, inca vor mai fi 16-18 grade in Oltenia si Muntenia.

Vantul va afecta toate regiunile tarii. Vom avea un inceput de martie cu un aspect de sfarsit de iarna.

Mai puteti citi:

  • Gabriela Firea a postat o fotografie cu deputatii USRPLUS care au votat contra finantarii schitului de la Muntele Athos: "Vi-i las aici cu nume si chip"
  • Rasturnare de situatie. Florinel Coman, despre permisul fals: "Am dat examen in engleza, in Ucraina". Cum arata documentul
  • Cum a ajuns Ana Bogdan marea dragoste a prietenului fostului iubit
  • Marian Godina a dezvaluit salariul pe care-l incaseaza dupa 15 ani in Politie: "Vi se pare mult pentru un politist de la mascati?"
  • Culisele primei victorii a lui Clotilde Armand in conflictul cu Romprest. Ce se intampla in instanta cu "razboiul gunoaielor" din Sectorul 1
  • Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
    Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
    Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
    Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
    Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
    ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
    #ploi, #vreme rece, #meteo, #prognoza meteo , #vremea