Prognoza meteo pentru Bucuresti. Vreme rece si precipitatii slabe

Marti, 23 Martie 2021, ora 11:00
2092 citiri
Prognoza meteo pentru Bucuresti. Vreme rece si precipitatii slabe
Prognoza meteo Bucuresti FOTO Pixabay

Meteorologii prognozeaza pentru zona Municipiului Bucuresti o vreme in general inchisa, pana joi dimineata, cu valori termice maxime ce nu vor depasi 8 grade Celsius.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in perioada 23 martie, ora 12:00 - 25 martie, ora 10:00, in Capitala, vor fi perioade in care se vor semnala precipitatii slabe sub forma de lapovita si ninsoare, in special in noaptea de marti spre miercuri (23/24 martie) si in dupa-amiaza zilei de miercuri (24 martie).

Vantul va sufla moderat, cu usoare intensificari, pana in jurul a 40 km/h, iar vremea va deveni deosebit de rece.

Marti (23 martie) maxima termica se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar miercuri (24 martie) va oscila intre 5 si 6 grade, in timp ce valorile minime se vor situa intre -4 grade si -1 grad.

ANM a emis, marti, noi atentionari Cod galben de vant puternic, ninsori si viscol, valabile pana miercuri seara in 21 de judete, precum si o informare de precipitatii si vreme deosebit de rece in mare parte din tara, pana joi dimineata.

Judetele vizate de noile atentionari Cod galben sunt: Alba, Arges, Bacau, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Covasna, Dambovita, Gorj, Galati, Hunedoara, Harghita, Iasi, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Cum va fi vremea astăzi în țară și în București. Anunțul meteorologilor
Duminică, 21 aprilie, valorile termice se vor situa local sub normalul climatologic specific pentru această perioadă, îndeosebi în vestul şi sud-vestul teritoriului, potrivit meteorologilor....
#prognoza meteo, #Bucuresti, #vreme rece, #precipitatii , #vremea