Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Prognoza meteo. Zonele in care vremea se raceste. Temperaturile asteptate in Bucuresti

Miercuri, 12 Mai 2021, ora 08:32
3648 citiri
Prognoza meteo. Zonele in care vremea se raceste. Temperaturile asteptate in Bucuresti
Temperaturile vor fi mai scazute in estul tarii FOTO Pixabay

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca vremea se va racori in majoritatea regiunilor, dar mai ales in jumatatea de est a tarii si va deveni in general instabila.

Vor fi innorari si ploi, ziua local in estul, sud-vestul si sudul tarii si izolat in rest, iar noaptea in cea mai mare parte a teritoriului. Vor fi mai ales averse, insotite izolat de descarcari electrice, iar pe alocuri cantitatile de apa vor fi mai insemnate, in special in regiunile sud-vestice. Vor fi conditii de grindina.

La munte, la altitudini de peste 2000 m, noaptea pot fi precipitatii mixte. Vantul va sufla moderat, cu intensificari, local si temporar, in cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 15 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade.

In Bucuresti, vremea va fi apropiata de normal sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu innorari accentuate spre seara si noaptea, cand vor fi averse si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, temporar cu usoare intensificari. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 9...10 grade.

Pentru joi, meteorologii anunta vreme rece pentru aceasta data in estul tarii. Temporar, cerul va avea innorari accentuate si va ploua in toate regiunile, iar pe arii restranse cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va sufla in general moderat, local si temporar cu unele intensificari, mai ales in vestul si estul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 grade in Moldova si 24 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade.

Si in Bucuresti, vremea va deveni racoroasa. Cerul va avea innorari temporar accentuate si, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, va fi de 19...20 de grade, iar cea minima de 9...11 grade,a anuntat ANM.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Cum va fi vremea în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte. Zonele în care meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât cele normale
Temperaturile medii în vacanţa de 1 Mai şi de Paşte vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-vestice. Cantităţile de...
#vremea, #prognoza, #meteo , #vremea