Inconștiența fără limită a unui șofer pe autostradă: "A frânat până la oprire pe banda a doua ca să se ia la bătaie" VIDEO

Joi, 20 Aprilie 2023, ora 12:21
11534 citiri
Inconștiența fără limită a unui șofer pe autostradă: "A frânat până la oprire pe banda a doua ca să se ia la bătaie" VIDEO
Mașina oprită pe banda a doua, pe autostradă FOTO captură video

Violența din traficul auto din România este o problemă serioasă și se manifestă sub diverse forme.

Astfel, uneori este vorba despre injurii, insulte sau amenințări între șoferi, iar acestea pot escalada în violențe fizice.

Mulți șoferi din România se angajează în comportamente agresive la volan - depășiri periculoase, mersul cu viteză excesivă, claxonarea sau gesturile obscene față de ceilalți participanți la trafic.

În cazuri extreme, reacțiile șoferilor nervoși din trafic îi pun în pericol și pe cei care nu sunt amestecați în conflictul care i-a înfuriat.

Este cazul unui șofer care a oprit pe banda a doua a autostrăzii cu intenția de a lua la bătaie un conducător auto care l-a enervat. Imaginile au fost postate și comentate în mediul online.

"A frânat până la oprire pe banda a doua pe autostrada ca să se ia la bătaie, pentru că șoferul care filmează i-a dat flash-uri. Idiotul nu-și dă seama că putea să moară și el și să ia și pe alții nevinovați cu el", a scris un utilizator Reddit în textul care însoțește filmarea publicată pe platformă.

A franat pana la oprire pe banda a doua pe autostrada ca sa se ia la bataie pentru ca soferul care filmeaza i-a dat flash-uri. Idiotul nu-si da seama ca putea sa moara si el si sa ia si pe altii nevinovati cu el

by u/DrBillyWayneRuddock in Romania

"Nu i-a dar cu flash-urile, i-a aprins faza mare în oglindă"

În comentarii, părerile sunt împărțite. Situația pusă de mulți în evidență este legată și de inconștiența șoferului care filmează.

"Cam doi idioți. Nu i-a dat cu flash-urile, i-a aprins faza mare în oglindă. Bine, că ăsta poate a făcut-o din greșeală, ăla de s-a oprit nu prea are scuze."

"Nu zic că ăla care filmează nu e idiot, dar nici un fel de comportament agresiv nu m-ar determina pe mine personal să mă opresc pe banda 2 pe autostradă și să ies din mașină să sar la bătaie. Adică ăla care filmează e cam nesimțit și bou. Ăla care se oprește e nebun și inconștient."

"Ăla care filmează nu e nici nesimțit, nici bou. Doar ăla din fața lui e gibon împuțit. Banda 2 pe autostradă e pentru depășire, nu pentru stat ca boul să mergi cu 120, când nu ai nimic pe b1. Flash-ul probabil s-a transformat în fază lungă pentru că gibonul o blochează de mai mult timp."

"Cel din față a depășit la rândul lui două mașini până să-l orbească idiotul din spate. Una e să dai un flash, alta e să lași faza lungă pornită la intimidare. Își merită soarta dacă intra cineva în el și-l făcea sandwich."

"Să mergi pe autostradă în România te îmbătrânește prematur"

"A început să fie ceva mai bine în ultimii ani, dar să mergi pe autostradă în România te îmbătrânește prematur cu câțiva ani. Puse într-o ordine relativ aleatorie.

Bizoni care stau lipiți pe banda a doua, deși prima bandă e liberă și nici nu au cine știe ce viteză.

Ăia care au dat semnal și s-au băgat fără să se mai asigure în oglindă și fără să se gândească că viteza lor nu e la fel cu cel care vine pe b2, să pună frână că el atunci voia să depășească, dreptul lui constituțional.

Ăștia de care nu poți să depășești un camion pentru că toți vin în șir pe b2 fără o minimă distanță între mașini.

Retardați care merg pe contrasens sau pe banda de urgență.

În caz de accident, în loc să treacă mai repede de zonă, toți încetinesc să se uite la ce s-a întâmplat.

Toate cazanele și cotețele cu ITP-ul pe nașpa și cu cauciucuri slick care dârdâie și tremură când accelerează sau se duc sanie la o frână bruscă."

"Clipul asta zici că e o scenetă, "Românii și autostrada"

"Mie mi-a ajuns autostrada la noi când mergeam mai des pe București-Pitești. Aproape la fiecare drum vedeam accident, toate cu aceeași cauza: nepăstrarea distanței. Ar trebui să facă poliția curățenie între piloții cu “flash-uri”. Edit: pentru context, mi-am luat flash-uri inclusiv la ore gen 4 dimineața, când depășeam singura mașină de era în fața mea, pentru oamenii de genul nu există speranță."

"Dar de gospodarii care au oprit la o țigară pe banda de urgență nu zice nimeni? Clipul ăsta zici că e o scenetă, "Românii și autostrada"."

"Ăia par opriți pentru că au fost scoși de pe drum de cei care i-au evitat pe ăștia opriți. Posibil să se fi oprit de panică și după s-au dat jos să vadă care a fost faza."

"Flash-urile nu erau justificate. Banda 1 era destul de ocupată și el depășea constant. Chiar și în Germania, unde se sancționează nerevenirea pe bandă, nu cred că ar fi fost sancționat. Oprirea ăluia inconștientă. Oprirea în spatele lui, la fel."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian au violat o austriacă de 58 de ani. La proces au spus că a fost un „test de curaj”. „Ce i-ați făcut este inuman!”
Un român și cumnatul său italian sunt acuzați că au bătut, violat și jefuit o austriacă de 58 de ani, de Crăciun, în 2023. În timpul audierii la tribunalul regional din Viena,...
Conflict între doi tineri, în centrul Bucureștiului. Unul a ajuns la spital, altul în arest
Conflict între doi tineri, în centrul Bucureștiului. Unul a ajuns la spital, altul în arest
Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce, în urma unui conflict spontan izbucnit pe Bulevardul Regina Elisabeta din Bucureşti, a lovit cu pumnul în cap un băiat de 18 ani....
#sofer BMW, #frana, #masina oprita, #banda a doua, #autostrada, #bataie , #soferi