Șoferul drogat care conducea cu 125 de km/h prin Sibiu, urmărit de poliție, a produs un accident: Cinci tineri au fost răniți

Sambata, 30 Iulie 2022, ora 09:26
3868 citiri
Șoferul drogat care conducea cu 125 de km/h prin Sibiu, urmărit de poliție, a produs un accident: Cinci tineri au fost răniți
Imagine de la locul accidentului FOTO turnulsfatului.ro

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 14 și 21 de ani au fost transportați la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, 30 iulie, în urma unui accident produs în Cristian, județul Sibiu. Vinovat este un șofer de 27 de ani urmărit de polițiștii care l-au filmat circulând cu 125 de km/h prin Sibiu.

Potrivit polițiștilor sibieni, în jurul miezului nopții dintre vineri și sâmbătă, un echipaj a surprins o mașină circulând pe șoseaua Alba Iulia cu o viteză de 125 de km/h, mult peste limita de 50 de km/h.

”Șoferul mașinii, având direcția de deplasare spre Cristian, nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor rutieri, continuându-și deplasarea, iar pe str. XIII intersecție cu str. XII din Cristian a efectuat manevra de depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat că mașina surprinsă de aparatul radar era condusă de un bărbat de 27 de ani din Oradea, iar mașina cu care a intrat în coliziune era condusă de tânăr de 19 ani din Cristian”, descriu polițiștii sibieni.

Accidentul a avut loc la ora 00:07, informează polițiștii.

Și băut și drogat

Șoferul care circula cu viteză prin Sibiu și a gonit până în Cristian unde a provocat accidentul avea 0,69 mg/l de alcool pur în aerul expirat. ”Pe Drugtest a fost pozitiv la două substanțe psihoactive”, mai arată polițiștii.

Aceștia i-au deschis bărbatului care a provocat accidentul dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, scrie turnulsfatului.ro.

Șoferul nevinovat a avut nevoie de descarcerare

La 13 minute după producerea accidentului au ajuns două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport victime multiple.

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, pentru tânărul de 21 de ani, politraumatizat, a fost nevoie de descarcerare. La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului județean au mai fost transportați un tânăr de 20 de ani și unul de 19 ani, cu traumatism lombar și, respectiv, excoriații.

La Centrul de Primiri Urgențe Luther au fost transportați doi tineri de 14 și, respectiv, 16 ani, cu excoriații.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un șofer care a intrat pe contrasens, pe DN1, a băgat în spital o mamă și doi copii minori
Un șofer care a intrat pe contrasens, pe DN1, a băgat în spital o mamă și doi copii minori
O femeie şi doi copii au fost transportaţi la spitalele din municipiul Sibiu, după ce au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc marţi dimineaţa, pe DN1, între Bradu şi Avrig,...
Momentul în care o femeie din Sibiu fură 20 de lei, iar apoi se urcă într-un Mercedes de zeci de mii de euro VIDEO
Momentul în care o femeie din Sibiu fură 20 de lei, iar apoi se urcă într-un Mercedes de zeci de mii de euro VIDEO
O femeie a furat o pușculiță dintr-o cofetărie din Sibiu, în care erau 20 de lei, iar apoi s-a urcat într-un Mercedes ce valorează zeci de mii de euro. Momentul a fost surprins de camerele...
#sofer drogat, #accident, #Sibiu, #urmarire politie, #viteza, #raniti , #accidente rutiere