Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, într-o localitate din Argeș. Un bărbat care conducea fără permis a abandonat maşina şi a fugit într-o pădure

Joi, 02 Februarie 2023, ora 17:57
1918 citiri
Urmărire ca în filme, cu focuri de armă, într-o localitate din Argeș. Un bărbat care conducea fără permis a abandonat maşina şi a fugit într-o pădure
Incidentul a avut loc joi, pe DN 73, în zona localităţii Mărăcineni FOTO IPJ Arges

Un bărbat de 29 de ani care conducea un autoturism a fost urmărit în trafic, joi, de poliţiştii din Argeş, după ce nu a oprit la semnalele agenţilor. La un moment dat, el şi-a abandonat maşina şi a fugit într-o pădure, un poliţist trăgând un foc de avertisment în aer pentru a-l opri, însă el a continuat să fugă. Bărbatul a fost prins într-un final şi dus la audieri, stabilindu-se că nu are permis de conducere.

Incidentul a avut loc joi, pe DN 73, în zona localităţii Mărăcineni.

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au făcut semn să oprească unui autoturism care era dat în atenţie, însă şoferul nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea.

Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 kilometri, până în localitatea Miceşti, unde bărbatul şi-a abandonat maşina şi a fugit în pădure. El a fost somat să se oprească şi unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical, însă bărbatul şi-a continuat deplasarea, fiind găsit în pădure, de către poliţişti, la scurt timp.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu are permis de conducere pentru nicio categorie. El a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, urmând ca, în funcţie de probatoriul administrat să fie luate măsurile legale care se impun.

#sofer fara permis, #urmarire politie, #Arges , #politie
Comentarii
Poza MyTwoCents
MyTwoCents
rank 5
eterna Nicolaeda si fascinanta Macrou !...