Momentul șocant în care un șofer român s-a prăbușit cu TIR-ul 20 de metri în gol VIDEO

Joi, 09 Februarie 2023, ora 11:58
5016 citiri
Momentul șocant în care un șofer român s-a prăbușit cu TIR-ul 20 de metri în gol VIDEO
Imagine surprinsă înaintea prăbușirii FOTO captură YouTube

Un român a căzut cu camionul de pe viaduct de la 20 metri înălțime, pe autostrada A6 din Italia, miercuri, 8 februarie.

Doar întâmplarea a făcut ca vehiculul prăbușit de la 20 de metri să nu cadă peste muncitorii care lucrau la baza viaductului, pe un șantier pe tronsonul Ceva-Millesimo al autostrăzii A6.

Șoferul român este internat cu prognostic rezervat Santa Corona di Pietra Ligure.

Ajutoarele au fost mobilizate în urma accidentului rutier care a avut loc miercuri, 8 februarie, la ora 12.43, de-a lungul tronsonului Ceva-Millesimo al autostrăzii A6 Torino-Savona, la doi kilometri, chiar înaintea stației de taxare Millesimo, în direcția Savona.

Accidentul a implicat un camion care, din motive încă investigate, s-a prăbușit de pe viaductul Geve.

După ce a doborât balustrada din dreapta a căzut în gol aproximativ 20 de metri. Centrul de operațiuni 112 a mobilizat pompierii, Crucea Roșie din Millesimo, Crucea Albă din Cairo Montenotte, serviciul de ambulanță, Polstrada și elicopterul Grifo.

Șoferul autovehiculului, un bărbat de 40 de ani, de naționalitate română, a fost transportat în cod roșu pe calea aerului la camera de urgență a spitalului „Santa Corona2” din Pietra Ligure. Prognosticul este confidențial, scrie gazetaromaneasca.com.

Vehiculul greu a ieșit în apropierea unui șantier. Din fericire, în acel moment, muncitorii părăsiseră temporar locurile de muncă pentru a merge să ia prânzul. Capul motor și remorca au fost complet distruse.

„Din imaginile camerelor interne de supraveghere – informează Autostrada dei Fiori într-o notă – s-ar părea că vehiculul, care transporta un container, ocolind o curbă spre stânga, ar fi pierdut în mod independent controlul, făcând încărcătura instabilă și provocând declanșarea răsturnării mai întâi a remorcii și apoi a capului tractor care a lovit noile bariere metalice și a trecut peste acestea”, scrie targatocn.it.

Citește și:
Jurnalist sportiv găsit mort în casă după șapte luni. Corpul lui era mumificat
Jurnalist sportiv găsit mort în casă după șapte luni. Corpul lui era mumificat
Mort de șapte luni. Mumificat. Așa l-au găsit niște muncitori trimiși la un apartament din Corso Trieste din Novara, unde stătea în chirie. Pier Attilio Trivulzio avea 83 de ani și a...
Incident șocant la un botez: Copil de 8 luni stropit cu acid diluat cu apă. Cum a ajuns lichidul în cristelniță
Incident șocant la un botez: Copil de 8 luni stropit cu acid diluat cu apă. Cum a ajuns lichidul în cristelniță
O fetiță de 8 luni a fost dusă de urgență la spital, de la biserică, după un incident grav petrecut în timp ce era botezată. După ce nașul fetiței a simțit o senzație de arsură pe...
#sofer roman, #camion, #prabusit, #viaduct, #inaltime, #autostrada, #Italia , #accidente rutiere