Recordul alarmant al unui șofer de taxi: Consumase 7 substanțe interzise. Bărbatul i-a acuzat pe polițiști că i-au falsificat probele VIDEO

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 11:45
2512 citiri
Recordul alarmant al unui șofer de taxi: Consumase 7 substanțe interzise. Bărbatul i-a acuzat pe polițiști că i-au falsificat probele VIDEO
Șoferul alături de polițiști FOTO captură YouTube

Un echipaj al Poliției Rutiere Baia Mare a observat în noaptea de 28 ianuarie un autoturism de taxi sharing circulând pe bulevardul Traian. L-a somat să oprească, iar șoferul a fost verificat atat cu alcooltestul, cat si cu aparatul drugtest. Acesta a indicat prezența a 7 substanțe interzise.

Bărbatul aflat la volan a susținut că nu a consumat niciun fel de substanță interzisă și a adus mai multe acuzații polițiștilor, afirmând că ar fi corupți și că ar pregăti testele așa încât acestea să indice rezultate pozitive.

Acuzațiile nu au putut fi argumentate, deoarece testarea a fost îndeaproape urmărită de către jurnaliștii de la Baia Mare TV, fiind înregistrată video, iar toate muștiucurile și bureții pentru drugtest au fost desigilate de către conducătorul auto.

Anunțul IPJ Maramureș

Azi noapte, la ora 02.38, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au oprit pentru control un autoturism condus pe bulevardul Traian din municipiu.

La volan a fost identificat un bărbat de 38 de ani din Baia Mare. Acesta a fost testat cu aparatul drugtest rezultatul fiind pozitiv.

Șoferul a fost condus la Spitalul Județean Baia Mare unde i s-au recoltat probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

#sofer taxi, #ride sharing Romania, #politie, #substante interzise, #record , #politie
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Baiatul era "incarcat" bine de tot !