Aroganța unui șofer de BMW. Și-a montat girofar pe capotă și dispozitive de avertizare sonoră și luminoasă

Joi, 26 Ianuarie 2023, ora 09:22
26458 citiri
Aroganța unui șofer de BMW. Și-a montat girofar pe capotă și dispozitive de avertizare sonoră și luminoasă
Un șofer din Galați și-a montat girofar pe BMW FOTO GDS.ro

Un gălățean care şi-a dotat BMW-ul cu dispozitive de avertizare luminoasă și sonoră a fost prins de poliţie pe Drumul Național 26, în localitatea Vânători. Bărbatul a fost amendat și a rămas fără permisul de conducere.

Un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Galaţi, a fost prins de poliţie la volanul unei maşini BMW „speciale”, în localitatea Vânători.

Șoferul a condus pe Drumul Național 26 având montate pe capota autoturismului și în bara din față dispozitive de avertizare luminoasă și sonoră, precum și o rampă cu lumini de culoare albastră. „Îmbunătăţirile” aduse maşinii nu i-au impresionat însă pe agenţi, care l-au amendat pe bărbat şi i-au suspendat permisul de conducere.

„A fost sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G 195/2002 Republicată cu amendă în cuantum de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile”, a anunțat IPJ Galați, potrivit Observatornews.

Bărbatul a fost depistat în timpul unei acțiuni a poliției care a avut ca scop „reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecințe grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor”.

În trei zile au fost verificate 35 autovehicule, au fost aplicate 46 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 20.155 lei și au fost reținute două permise de conducere și 19 certificate de înmatriculare ale vehiculelor.

#Sofer, #bmw, #girofar, #masina, #amenda , #soferi