Șofer înjunghiat după o răfuială în trafic la Galați. Cuțitarul a fugit și este căutat de poliție

Marti, 09 Mai 2023, ora 11:59
2358 citiri
Șofer înjunghiat după o răfuială în trafic la Galați. Cuțitarul a fugit și este căutat de poliție
Șofer înjunghiat după o răfuială în trafic cu un văr FOTO viata-libera.ro

Doi veri din Galaţi s-au agresat în trafic, iar unul dintre ei l-a înjunghiat în picior pe celălalt cu un cuţit, apoi a dispărut, fiind căutat în prezent de poliţişti. Arma albă a fost găsită de poliţişti în locuinţa suspectului.

”Poliţia Galaţi a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Movilei cu Bulevardul George Coşbuc a avut loc o agresiune fizică între două persoane”, a transmis, marţi, Poliţia Galaţi.

Sursa citată a precizat că din verificări s-a stabilit că în incident au fost implicaţi doi bărbați din oraș, rude, unul în vârstă de 39, iar cel de-al doilea cu un an mai mare.

”În timp ce conduceau două autoturisme, s-ar fi întâlnit în trafic şi ar fi oprit în zona intersecţiei străzilor Movilei cu George Coşbuc, pentru a discuta. La scurt timp, între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul, cu vârsta de 40 de ani, l-ar fi agresat fizic pe interlocutorul său, folosindu-se şi de un cuţit. În urma agresiunii bărbatul de 39 de ani a suferit leziuni traumatice la nivelul membrului superior stâng şi s-a deplasat singur la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi, unde a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat internarea”, a mai transmis Poliţia Galaţi.

Poliţiştii precizează că au fost identificate cele două autoturisme, iar la domiciliul bărbatului de 40 de ani a fost găsit şi obiectul susceptibil a fi fost folosit la agresiunea fizică.

”În cauza de faţă a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi pentru depistarea bărbatului de 40 de ani, care se sustrage cercetărilor”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul a fost dat în consemn pe raza judeţului Galaţi, cât şi la frontiera de stat a României.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Panică într-o comună din Galați. Abia eliberat din închisoare, un bărbat a dat foc casei unui vecin folosind o butelie
Panică într-o comună din Galați. Abia eliberat din închisoare, un bărbat a dat foc casei unui vecin folosind o butelie
Abia eliberat din penitenciar, un tânăr de 21 de ani, din judeţul Galaţi, și-a terorizat vecinii imediat cum a ajuns acasă. După mai multe scandaluri cu aceștia, pornite, zic oamenii,...
Waze anunță noi funcții importante. Toți șoferii trebuie să știe de ele
Waze anunță noi funcții importante. Toți șoferii trebuie să știe de ele
Waze, aplicația de navigare apreciată de șoferi din întreaga lume pentru funcțiile sale inovatoare și alertele utile în timp real, anunță lansarea unui set de actualizări menite să...
#Sofer, #cutit, #Galati, #trafic, #rafuiala , #trafic rutier