Cum a fost sancționat un șofer de 21 de ani care a depășit de 3 ori viteza legală pe un drum din Mureș

Duminica, 13 Noiembrie 2022, ora 19:28
2886 citiri
Cum a fost sancționat un șofer de 21 de ani care a depășit de 3 ori viteza legală pe un drum din Mureș
Tânărul din Zau de Câmpie a fost surprins cu aparatul radar în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză FOTO Pixabay

Un tânăr de 21 ani, din Zau de Câmpie, a fost surprins conducând un autoturism, pe DJ 152 A, în localitatea Band, pe un sector de drum limitat la 50 km/h, cu o viteză de 157 km/h, a anunţat duminică, 13 noiembrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit IPJ Mureş, tânărul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.900 de lei, fiind dispusă reţinerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

Tânărul din Zau de Câmpie a fost surprins cu aparatul radar în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, pe parcursul zilei de sâmbătă, ocazie cu care au fost aplicate amenzi de aproximativ 136.000 de lei şi au reţinut 38 de permise de conducere.

"La data de 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Mureş au organizat o acţiune, pe drumurile publice din judeţ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Au fost aplicate 231 de sancţiuni la OUG 195/2002, dintre care 163 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşiri neregulamentare şi 65 pentru alte abateri, în valoare totală de 135.810 lei. De asemenea, în cadrul acţiunii, au fost reţinute 38 de permise de conducere, dintre care 30 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşiri neregulamentare, 4 pentru alte abateri şi 1 pentru o infracţiune de conducere fără permis", au precizat reprezentanţii IPJ Mureş.

#Sofer, #viteza, #politie, #Mures , #politie