Șoferul care a instalat o toaletă cu vid funcțională în mașină: are rezervor special pentru transportul apei și nu se varsă în nicio situație VIDEO

Miercuri, 10 August 2022, ora 11:59
4227 citiri
Șoferul care a instalat o toaletă cu vid funcțională în mașină: are rezervor special pentru transportul apei și nu se varsă în nicio situație VIDEO

Găsirea unei toalete publice curate în timpul călătoriilor interstatale poate fi o problemă în India. Acesta este motivul pentru care mulți oameni se abțin de la călătorii pe distanțe lungi.

Proprietarul unei Toyota Fortuner a găsit însă o soluție la problemă. A instalat o toaletă cu vid funcțională în mașină.

Într-un videoclip, Revokid explică cum funcționează toaleta și prezintă Toyota Fortuner, unică în acest fel.

SUV-ul arată ca un vehicul de serie din exterior, în timp ce există câteva mega schimbări în interiorul vehiculului.

Al treilea rând al acestui SUV este acum o toaletă în mișcare. Este o toaletă umedă, ceea ce înseamnă că primește și apă curentă. În spate există un rezervor special conceput pentru transportul apei.

Șoferul sustine că apa nu se varsă în nicio situație, chiar și atunci când vehiculul se deplasează cu o viteză mare.

Nu sunt multe detalii disponibile despre instalarea toaletei. Cu toate acestea, este destul de compactă și ocupă spațiul unui scaun din al treilea rând.

Videoclipul nu oferă informații despre sistemul de eliminare a deșeurilor.

Vehiculele în care sunt folosite toaletele cu vid

Rulotele mari și chiar camionetele folosesc astfel de toalete. Deși acest lucru poate fi destul de util în campare și călătorii pe distanțe lungi prin regiuni îndepărtate, mulți nu vor găsi utilitatea unor astfel de modificări în viața de zi cu zi.

Aceste toalete pot fi, de asemenea, scumpe.

Toaletele curate au devenit o necesitate în timpul pandemiei

Odată cu pandemia de COVID-19, distanțarea socială a devenit o activitate importantă. Ideea de a instala toalete în interiorul vehiculului a venit de acolo. De altfel, mai mulți taximetriști au ales acest set-up pentru clienții care merg pe distanțe lungi.

SUv-ul Mahindra Bolero, de exemplu, are două rezervoare separate de apă. Scaunul în stil vestic a fost importat și este montat cu fața laterală în vehicul. Nu este doar scaunul de toaletă, mini-toaleta are și robinete, dozatoare de săpun și dezinfectante pentru a asigura o bună igienă.

Există un rezervor care furnizează apă dulce și un alt rezervor colectează apele uzate, care pot fi refolosite.

Rezervoarele sunt alcătuite din aluminiu acoperit cu GRP, care va rezista ani de zile fără nici un fel de scurgere. Alimentarea întregului sistem este un sistem electric elaborat de 12 V care alimentează și o pompă electrică, scrie cartoq.com.

Citește și:
Șoferul unui TIR și-a pierdut viața după ce a intrat pe contrasens pe Autostrada A3
Șoferul unui TIR și-a pierdut viața după ce a intrat pe contrasens pe Autostrada A3
Un accident rutier mortal a avut loc sâmbătă dimineaţă, 24 septembrie, pe autostrada A3, la km 60, un TIR trecând de separatoarele de sens şi intrând pe contrasens, informează...
Încă un producător auto închide fabrica din Rusia. Uzina producea 100.000 de mașini pe an
Încă un producător auto închide fabrica din Rusia. Uzina producea 100.000 de mașini pe an
Toyota Motor Corp a decis să-şi închidă fabrica din Rusia, se arată într-un comunicat al Ministerului rus al Industriei şi Comerţului, transmite Reuters. Producătorul auto nipon a...