Trafic de coșmar pe Autostrada A2 pe sensul către Capitală. Coloane de mașini și pe DN1, în zona podului peste râul Doftana

Luni, 05 Iunie 2023, ora 13:13
2974 citiri
Trafic de coșmar pe Autostrada A2 pe sensul către Capitală. Coloane de mașini și pe DN1, în zona podului peste râul Doftana
Trafic de coșmar pe DN1 și Autostrada Soarelui FOTO Arhivă

Centrul Infotrafic anunţă luni că valorile de trafic s-au intensificat pe principalele artere rutiere, astfel că se înregistrează aglomeraţie între staţiunile Predeal şi Buşteni dar şi pe Autostrada A2 sensul Bucureşti – Constanţa se circulă în coloană în zona Feteşti, pe sensul către Capitală.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic s-au intensificat pe principalele artere rutiere.

Astfel, pe DN 1 Ploieşti – Braşov se circulă în coloană pe sensul de coborâre, în zona localităţii Băneşti (din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste râul Doftana, traficul se desfăşoară pe câte o bandă/sens), dar şi între staţiunile Predeal şi Buşteni. Pe Autostrada A2 sensul Bucureşti – Constanţa se circulă în coloană în zona Feteşti, pe sensul către Capitală, acolo unde, din cauza lucrărilor de consolidare a podului peste braţul Borcea, traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

”Pentru perioade limitate de timp, în vederea fluidizării, poliţiştii procedează la oprirea circulaţiei pe sensul către litoral, permiţând deplasarea pe două benzi pe sensul către Bucureşti. La ora 12.00 a fost instituită restricţie de trafic la km 105, Drajna, fiind deviată circulaţia pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, prin nodul rutier Drajna către ruta alternativă DN 21-DN 2A (Drajna-Slobozia-Hârşova-Constanţa)”, precizează Poliţia Română.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu se înregistrează trafic intens pe raza loc. Călimăneşti şi Căciulata, pe ambele sensuri de mers.

”Pentru evitarea timpilor de aşteptare în coloane, puteţi opta pentru rute alternative, respectiv: Pentru Autostrada A2: Constanţa - DN 2A - Hârşova - Slobozia - Urziceni - DN 2 – Bucureşti; A2 Feteşti - DN 3A - Drajna - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - Bucureşti; A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti; DN 3 Constanţa – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călăraşi – DN 21 Călăraşi – Drajna - A2 Drajna – Bucureşti (sau din municipiul Călăraşi - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – Bucureşti). Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti – Braşov: DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – A3 - Bucureşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 - Bucureşti; DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte; DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti”, se mai arată în comunicat.

”Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic, semnalizând orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie sau a direcţiei şi să efectueze orice manevră doar după o asigurare corespunzătoare”, transmite Poliţia.

Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte miercuri, 4 octombrie, cu reprezentanţii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional. O echipă a FMI, condusă de Jan Kees Martijn, şeful misiunii...
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a lansat marţi, 3 octombrie, în plenul Camerei Deputaţilor, un atac la adresa USR despre care spune că s-a retras de la guvernare „cu pantalonii...
#soferi, #DN1 trafic aglomerat, #Autostrada Soarelui trafic , #trafic rutier