Încă o gafă penibilă a soldaților ruși: cum au fost descoperiți că au furat device-uri din Ucraina

Sambata, 16 Aprilie 2022, ora 20:02
13287 citiri
Încă o gafă penibilă a soldaților ruși: cum au fost descoperiți că au furat device-uri din Ucraina
Un ucrainean a descoperit că perechea sa de AirPods ajunsese în Rusia, după ce i-a fost furată FOTO Twitter/ NEXTA

Soldații ruși prezenți în Ucraina au fost prinși cum au furat diverse obiecte.

Un ucrainean a descoperit că perechea sa de AirPods ajunsese în Rusia, după ce i-a fost furată.

Soldatul care ar fi furat căștile ar fi ajuns în regiunea Belgorod din Rusia, situată la 40 de kilometri de granița cu Ucraina, așa cum i-a indicat aplicația de localizare a deviceului.

Zilele trecute, soldații ruși au fost surprinși în timp ce furau găini sau haine de la ucraineni.

Soldați ruși filmați în timp ce fură găini în Ucraina

Un filmuleț cu soldați ruși care fură găini în Ucraina circulă pe rețelele sociale. În imagini, filmate prin geamul unei case din apropiere, se vede cum aceștia încearcă cu un băț să prindă păsările și le bagă în sac.

Video-ul a fost postat și pe platforma 9gag.com cu un titlu ironic ”Invadatorii ruși fură acum găini și ouă. Rusia, ești bine?”.

Unii dintre cei care comentează la imagini spun că soldații au fost trimiși ”fără mâncare și apă” și că ”lui Putin nu-i pasă de oameni, el vrea doar război”.

Alții adoptă un ton glumeț și spun că ”rușilor le e deja dor de McNuggets” referindu-se la faptul că ieri, 8 martie, compania McDonald's a anunțat că își închide toate cele 850 de restaurante din Rusia.

O înregistrare video de la un magazin jefuit de ruși arată cum mai mulți soldați ruși fură prezervative într-un magazin, noaptea.

Soldații ruși fură haine si uniforme de la ucraineni

Pe pagina oficială de Facebook a Statului Major al Forțelor Armate ale Ucrainei au fost transmise, duminică, 13 martie, ultimele informații de pe front:

„Inamicul continuă să folosească infrastructura civilă în scopuri militare, să bombardeze civili, să efectueze verificări ilegale și percheziții ale bunurilor personale în rândul rezidenților locali și să se schimbe în haine civile și uniforme ale armatei ucrainene”.

Momentul în care doi soldați ruși aflați într-o barcă sunt aruncați în aer de propria mină. Incidentul a avut loc pe Nipru VIDEO
Momentul în care doi soldați ruși aflați într-o barcă sunt aruncați în aer de propria mină. Incidentul a avut loc pe Nipru VIDEO
Pe malul stâng al Niprului, în regiunii Herson, doi soldați ruși au încercat să instaleze o mină, acțiune care a fost fatală pentru ei, informează Armata ucraineană. Se observă cum...
Cele trei tipuri de arme care pot schimba cursul războiului din Ucraina
Cele trei tipuri de arme care pot schimba cursul războiului din Ucraina
Artileria, vehiculele blindate și sistemele de apărare aeriană Patriot sunt tipurile de arme de care are cea mai mare nevoie armata ucraineană. La șase luni după ce a blocat propunerea...
#soldati rusi, #soldati rusi Ucraina, #razboi Ucraina , #Razboi Ucraina