Incident în emisiunea propagandistului preferat de Putin. Un invitat s-a prăbușit în platou. Momentul a fost surprins în direct VIDEO

Autor: N.G.
Marti, 21 Martie 2023, ora 22:45
4215 citiri
Incident în emisiunea propagandistului preferat de Putin. Un invitat s-a prăbușit în platou. Momentul a fost surprins în direct VIDEO
La emisiune participă de obicei mai mulți invitați FOTO captură video Twitter

Un incident a avut loc marți seara în emisiunea lui Vladimir Soloviov, propagandistului nr. 1 al lui Vladimir Putin, de la Russia 1.

Unui invitat i s-a făcut rău și s-a prăbușit în platou, imaginile fiind surprinse în direct. Ceilalți invitați au sărit imediat să îl ajute.

Vladimir Soloviov, este un susținător înfocat al președintelui Vladimir Putin, iar emisiunea pe care o face a susținut până acum teza oficială, că Rusia întreprinde o „operațiune militară specială” în Ucraina menită să „denazifice” și să „demilitarizeze” această țară.

De altfel, Soloviov este sub incidența sancțiunilor UE, Bruxelles-ul motivând că jurnalistul „este cunoscut pentru atitudinea sa extrem de ostilă față de Ucraina și pentru laudele aduse guvernului rus”. El are activele înghețate și nu poate călători în UE.

Televiziunea rusă de stat este singura sursă de informare pentru majoritatea cetățenilor ruși cu privire la războiul din Ucraina. După ce și-a lansat ofensiva în Ucraina, Kremlinul a acționat rapid pentru a bloca sursele alternative de informare, interzicând platforme sociale și instituții media independente, sub amenințarea unor pedepse cu ani grei de închisoare dacă folosesc, de pildă, cuvinte precum „război” sau „invazie”.

#soloviov, #Rusia, #emisiune TV, #incident , #Rusia
Comentarii
Poza john_berbecu
john_berbecu
rank 5