Firea, drum liber către primăria Capitalei. Scorul PSD la București în ultimul sondaj CURS

Luni, 20 Iunie 2022, ora 11:03
12163 citiri
Firea, drum liber către primăria Capitalei. Scorul PSD la București în ultimul sondaj CURS
Președintele PSD București Gabriela Firea și-a anunțat deja intenția de a candida la primăria Capitalei FOTO Facebook / Gabriela Firea

Conform unui sondaj de opinie realizat de CURS pentru perioada 7 - 17 iunie în București, PSD se află în fruntea preferințelor, cu un scor de 33%, în timp ce pe următoarele poziții se regăsesc PNL și AUR. USR, abia pe locul 4.

Astfel, datele sondajelor CURS sunt după cum urmează:

PSD - 33%

PNL - 22%

AUR - 14%

USR - 10%

În cadrul sondajului respondenții au fost întrebați și care sunt cele mai importante probleme ale Bucureștiului. Potrivit bucureștenilor, pe prima poziție, la o distanță dublă față de următoarea problemă, este traficul (22%), după care vine curățenia (12%). Pe următoarele locuri sunt parcările, (9%), poluarea (8%), colectarea gunoiului (8%), încălzirea (8%) și drumurile principale (8%).

Conform susei citate, marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3,1% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Validarea eșantionului: s-a realizat pe baza ultimelor date INS.

#sondaj Bucuresti, #Primaria Capitalei, #Gabriela Firea, #PSD, #PNL , #sondaj