Ziare.com

Afla cum poti bate "Reactiunea"


Cum se calculeaza scorul cititorilor Ziare.com?

- Dupa terminarea perioadei de sondare si aflarea rezultatului, daca majoritatea cititorilor Ziare.com au indicat rezultatul corect, se va considera ca Cititorii Ziare.com au castigat si acestia vor primi un punct. Ex: Cititorii Ziare.com 1 - "Reactiunea" 0.
- In cazul in care majoritatea cititorilor au indicat un rezultat gresit, "Reactiunea" va fi cea care va castiga un punct. Ex: Cititorii Ziare.com 0 - "Reactiunea" 1
- Daca sondajul nu are un rezultat concret in realitate (ex: "credeti ca ar trebui fie interzis fumatul la locul de munca?"), rezultatul corect va fi indicat de raspunsul majoritatii participantilor la sondaj.

Scor: Cititorii - Reactiunea

   1 : 0    majoritatea cititorilor care au votat au indicat rezultatul corect
   0 : 1    majoritatea cititorilor care au votat au indicat rezultatul gresit

Total: se aduna rezultatele tuturor sondajelor

Cum se calculeaza scorul personal?

- Dupa terminarea perioadei de sondare si aflarea rezultatului, daca userul Ziare.com a indicat rezultatul corect, atunci acesta va fi considerat castigator si va primi un punct. Ex: User Ziare.com 1 - "Reactiunea" 0.
- In cazul in care userul a indicat un rezultat gresit, "Reactiunea" va fi cea care castiga aceasta runda si va primi un punct. Ex: User Ziare.com 0 - "Reactiunea" 1
- Daca sondajul nu are un rezultat concret in realitate (ex: "credeti ca ar trebui fie interzis fumatul la locul de munca?"), rezultatul corect va fi indicat de raspunsul majoritatii participantilor la sondaj.

Scor: User - Reactiunea

   1 : 0    userul a indicat rezultatul corect
   0 : 1    userul a indicat rezultatul gresit

Total: se aduna rezultatele tuturor sondajelor la care a raspuns userul respectiv

Cine poate participa la sondaj?

- La sondaj pot participa toti utilizatorii Ziare.com, insa numai cei logati vor vedea in orice moment, scorul in lupta cu "Reactiunea" si istoricul voturilor sale.

Vrei sa-ti imbunatatesti scorul?

- E simplu. Vezi toate sondajele in desfasurare si voteaza! In cazul in care indici varianta corecta, scorul tau se va imbunatati.

Cine este "Reactiunea"?

- "Reactiunea" este numele pe care l-am ales pentru a identifica adversarul cititorilor Ziare.com care participa la sondaje.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor