Declarația serii după ce România a demolat Serbia la handbal. Ce a spus una dintre jucătoarele noastre

Luni, 04 Decembrie 2023, ora 07:43
4355 citiri
Declarația serii după ce România a demolat Serbia la handbal. Ce a spus una dintre jucătoarele noastre
Sonia Seraficeanu FOTO facebook

Naționala de handbal a României a strălucit la Campionatul Mondial în a doua partidă din Grupa E.

Handbalistele noastre au făcut un meci excepțional împotriva Serbiei și au câștigat la pas partida, scor 37-28.

A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale naționalei României din ultimii ani, cu multe faze în viteză, contraatacuri și un joc dezvoltat perfect pe extreme, unde Seraficeanu și Dincă au făcut legea.

În aplauzele galeriei tricolore, pentru România au marcat Buceschi 8 goluri, Seraficeanu 7, Dincă 4, Pintea 4, Laslo 4, Popa 2, Ostase 2, Dindiligan 2, Gogîrlă 2, Bazaliu 1, Bucur 1. Din echipa Serbiei s-au remarcat Jovovic 5 şi Janjusevic 5.

"Nici eu nu mă aşteptam. Am crezut în mine, asta e tot ce contează. Că am dat şapte din şapte, bravo mie. Contează cel mai mult mentalitatea cu care porneşti înainte de ziua meciului şi în ziua meciului.

Fiecare adversar trebuie să fie tratat cu aceeaşi valoare. Nu contează cu cine joci. Cum s-a întâmplat cu Serbia şi Danemarca. Nimeni nu se aştepta ca Danemarca să fie condusă 50 de minute.

Cu siguranţă au fost nişte momente magice pentru fete. Au muncit foarte mult şi eu mă bucur foarte mult că pot să le iau puţin din amintirile şi din emoţiile de atunci. Fetele sunt obişnuite cu sala, sunt mai dezinvolte, e altă atmosferă aici. Asta încerc să fac şi eu.

Acest meci era foarte important. Trebuia victorie clară, suntem conştiente că Danemarca este un adversar de un alt calibru. După cum am spus, o luăm de la zero. Meciul are 60 de minute, nu ştim niciodată ce se întâmplă.

La fiecare meciuri pe care le-am avut în alte ţări, publicul a fost mereu alături de noi. Nu contează că am jucat mai puţin bine şi am câştigat, au fost mereu cu noi.

Sunt unii care judecă şi când joci mai puţin bine, dar ei au fost şi sunt din nou alături de noi. Abia aştept meciul cu Danemarca. Cred că orice jucător îşi doreşte această atmosferă dată de public, cu siguranţă", au fost concluziile trase de Sonia Seraficeanu, la finalul victoriei cu Serbia, pentru Fanatik.

România a acumulat patru puncte, după victoriile cu Chile și Serbia, și urmează să joace cu Danemarca marți seara (ora 21.30) pentru primul loc în grupa E și pentru a merge cu cât mai multe puncte în grupele principale.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Există viață fără Cristina Neagu și Crina Pintea? Pentru ce meciuri se pregătește naționala
Există viață fără Cristina Neagu și Crina Pintea? Pentru ce meciuri se pregătește naționala
Naţionala de handbal feminin a României are programată sâmbătă, la Bistriţa, reunirea în vederea disputării meciului cu Croaţia, al treilea din preliminariile CE2024. Este prima acţiune...
Hotelurile din Germania în care va fi cazată România la Euro 2024
Hotelurile din Germania în care va fi cazată România la Euro 2024
UEFA a stabilit hotelurile pe care echipele le vor folosi pentru partidele ce se vor desfăşura în cadrul turneului final al EURO 2024, informează FRF. În fiecare oraş gazdă, UEFA a...
#sonia seraficeanu, #Romania, #handbal, #marcatoare, #nationala, #tricolore , #stiri handbal