Sony dezvaluie noul Play Station 3, mai mic dar mai puternic

Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 19:36
2653 citiri
Sony dezvaluie noul Play Station 3, mai mic dar mai puternic
Foto: Sony msnbc.com

Tocmai la timp pentru a intampina sezonul sarbatorilor de iarna si la tanc pentru a-i da lovitura companiei japoneze Nintendo, care se pregateste sa lanseze noul Wii U, Sony a dezvaluit o noua surpriza: o si mai mica consola de jocuri - PlayStation 3, cu o linie extrem de moderna, de dimensiuni mai reduse, dar cu un hard disk puternic.

La inceputul acestui an, existau zvonuri ca un PlayStation3 super-slim extrem de fin si de dimensiuni mici se afla in lucru. La o conferinta de presa care a avut loc marti seara in avanpremiera Galei Tokyo Game Show, Sony a aparut cu un PS3 reinnoit, care dispune de un nou design foarte sofisticat si care este cu 20% mai mic si cu 25% mai usor decat consola PS care se afla acum pe piata.

Cu toate ca este considerabil mai mic, PS3 detine un hard disk mai mare. Sony urmeaza sa comercializeze doua versiuni a noului Play Station3 - una cu 250 de gigabiti si una cu un hard disk de 500 de gigabiti, informeaza

msnbc.com.

PS3 cu 250 GB va fi lansat pe piata incepand cu 25 septembrie si va putea fi achizitionat pentru suma de 270 de dolari SUA, fiind dotat cu "Uncharted 3: Drake Deception: Game" edtia anului si cu un voucher de 30 de dolari SUA pentru "PRAF 514" - continut digital.

Noul PS3 de 500 GB va ajunge pe piata la 30 octombrie la pretul de 300 de dolari SUA si va veni la pachet cu "ASSASSIN'S CREED III".

Cele doua tipuri ale actualului model Sony PS 3 existente pe piata pana la aparitia acestei noi versiuni, s-au vandut cu 249 de dolari SUA - cel cu hard disk de 160 GB, si cu 300 de dolari SUA - cel cu hard disk-ul de 320 GB.

Aceasta este a doua oara cand Sony reproiecteaza PlayStation3, lansata initial in noiembrie 2006. Sony a oferit pe piata PS3 cu diferite dimensiuni de hard disk, dar versiunea cu 500 GB care se va lansa in octombrie este cea cu hard disk-ul cel mai puternic de pana acum.

"Programatorii continua sa pregateasca noutati pentru lansarea pe piata a unui continut substantial si bogat de jocuri digitale, oferind optiuni pentru un hard disk mai spatios, ceea ce este esential mai ales pentru jocurile cu pachete DLC mari si pentru descarcarile complete de jocuri, precum si pentru continutul materialelor personale de divertisment" a scris John Koller, director hardware marketing, pe blogul PlayStation The Playstation blog.

PS3 super ingust si delicat se pregatese sa concureze in duelul cu Nintendo Wii U, care se lanseaza pe 18 noiembrie si care se va vinde la pretul de 300 de dolari SUA versiunea cu 8 GB de stocare si cu 350 de dolari SUA versiunea cu 32 GB de stocare.

Intre timp, Xbox 360 este in prezent la pretul de 200 de dolari pentru consola cu 4 GB de memorie si la 300 de dolari pentru consola cu 250 GB spatiu de stocare.

Va fi interesant de vazut daca Microsoft va aprinde focul vanzarilor de iarna oferind propriul Xbox 360 reproiectat dupa 7 ani de la aparitie sau poate, un nou pret si mai avantajos.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
#Sony PlayStation3, #Sony PS3 Nintendo , #stiri Sony
Comentarii
Poza Voodoo
Voodoo
rank 5
Gigabiti??