Reactia Soranei Cirstea dupa victoria superba de la Australian Open

Luni, 20 Ianuarie 2020, ora 10:24
9357 citiri
Reactia Soranei Cirstea dupa victoria superba de la Australian Open
Foto: Instagram/ Sorana Cirstea

Sorana Cirstea este incantata de prima victorie obtinuta la editia din acest an a Australian Open si a dezvaluit o parte dintre secretele duelului cu Strycova.

Sportiva noastra spune ca a inceput foarte bine partida si ca a continuat sa evolueze asa cum trebuia pentru a trece de o adversara experimentata.

"Am jucat bine. Simt ca sunt in forma in momentul de fata. Am inceput bine, a gresit, am preluat conducerea de la inceput. Am jucat fix ce trebuie. In setul doi am facut un pas in spate si ea a profitat de asta imediat. E o jucatoare cu experienta, cu foarte mult simt. Stiam ca nu va fi un meci usor pentru ca se va agata de fiecare faza. Eu cred ca 80% din meci am jucat ceea ce trebuia.

Am evoluat o singura data impotriva ei, la Istanbul, unde am pierdut. Acum am pregatit meciul foarte bine, aveam partida in mainile mele si depindea foarte mult de mine sa joc agresiv, sa o pun sub presiune, sa stau cat mai in teren. Eu stiam ca e o jucatoare care vine in fata si se apara bine. Important a fost ca am fost agresiva si am preluat conducerea.

Am avut o problema la piciorul stang, am preferat sa nu risc si am facut foarte multa recuperare. In momentul de fata sunt ok. M-a simtit bine, am jucat fara niciun fel de frica. Eu cred ca sunt bine din punct de vedere fizic. Joc cu Corri Gauff sau Venus Williams. Pentru mine e ca orice alt meci. Nu conteaza ca joc pe central sau pe terenul 22. E acelasi lucru. Incerc sa am o atitudine buna si sa preiau eu conducerea", a spus Sorana Cirstea, conform ProSport.

Sorana Cirstea a realizat prima mar surpriza de pe tabloul feminin de la Australian Open, reusind sa se califice in turul al doilea dupa ce a eliminat un cap de serie!

Sportiva noastra a trecut in dua seturi, scor 6-2, 7-6 (5), de Barbora Strycova, din Cehia, favorita numarul 32 la primul Grand Slam al anului.

In turul al doilea, Sorana o va infrunta pe Coco Gauff, pustoaica din Statele Unite care a reusit s-o invinga, tot luni, pe Venus Williams.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Sorana Cirstea tenis rezultate, #Sorana Cirstea Australian Open rezultat, #Sorana Cirstea declaratie australian Open , #Australian Open