Reacția Soranei Cîrstea, după calificarea în sferturi de la Miami. Românca povestește coșmarul prin care a trecut

Marti, 28 Martie 2023, ora 09:27
2520 citiri
Reacția Soranei Cîrstea, după calificarea în sferturi de la Miami. Românca povestește coșmarul prin care a trecut
Sorana Cirstea a ajuns in sferturi la Indian Wells FOTO facebook

Sorana Cîrstea are un turneu de vis la Miami, unde și-a egalat performanța de la Indian Wells, adică prezența în sferturile de finală.

Românca a trecut și de Marketa Vondrousova și va juca mai departe cu Aryna Sabalenka, locul doi mondial. Deși acum toate par bune și frumoase, Cîrstea a dezvăluit că a trecut prin momente dificile, deoarece la începutul sezonului a traversat o perioadă fără rezultate.

"Cu fiecare victorie încrederea crește. Știam că Marketa Vondrousova este o jucătoare incomodă, o jucătoare foarte tenace. În același timp simțeam că meciul este în mâna mea. În momentele importante serviciul m-a ajutat, m-a ținut acolo sau m-a scos din situații dificile.

Am muncit enorm să fiu aici. Ultimele luni au fost grele, și din punct de vedere fizic și mental. Nu e ușor să muncești zi de zi și să nu vezi rezultate. Am continuat să cred în ceea ce fac cu Thomas.

Mă bucur pentru că se văd rezultatele și, cel mai important, se vede progresul din joc", a spus Sorana Cîrstea, într-un interviu acordat jurnalistului Gabriel Morariu, exclusiv pentru Digi Sport.

Grație ultimei victorii, Sorana Cîrstea face un salt spectaculos de locuri în topul WTA, ajungând pe poziția 51 mondială.

#Sorana Cirstea, #reactie, #calificare, #sferturi Miami Open, #SUA , #stiri tenis